Σκότωσαν τη Μητέρα τους σε Εξορκισμό γιατί πίστευαν ότι είναι Δαιμονισμένη, ενώ αυτή έπασχε από Αλτσχάιμερ

Δύο αδέλφια στην Πολωνία, βασάνισαν την ηλικιωμένη μητέρα τους μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια εξορκισμού που πίστευαν ότι θα της βγάλουν το δαιμόνιο του «διαβόλου», ενώ στην πραγματικότητα η 75χρονη είχε Αλτσχάιμερ.


O Piotr Majewski, 38 ετών και η Barbara Majewski, 39 ετών, από το Ostrowiec, στην κεντρική-νότια Πολωνία, ισχυρίστηκαν ότι νόμιζαν ότι η 75χρονη μητέρα τους είχε καταληφθεί από δαίμονες.

Ο αδελφός και η αδελφή διεξήγαγαν μια βίαιη τελετουργία στην μητέρα τους Irena, που την άφησε με σπασμένα πλευρά, κατεστραμμένο σαγόνι και σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο.

Τα αδέλφια Majewski έδεσαν τη μητέρα τους σε ένα κρεβάτι και πραγματοποίησαν θρησκευτικές τελετές, πριν προβούν στο ξυλοδαρμό και βασανισμό της για να την ξεφορτωθούν τον «διάβολο». Στην πραγματικότητα, η 75 χρονη έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Ο αδελφός και η αδελφή αντιμετωπίζουν σήμερα ποινή 12 χρόνων κάθειρξης για το φόνο της μητέρας τους.

Οι Majewskis είπαν αργότερα στην αστυνομία ότι το πνεύμα του πατέρα τους ήταν το κανάλι μεταξύ της μητέρας τους Irena και το διάβολο, ο οποίος ήθελε την ψυχή της.

«Είπαν ότι στην αρχή προσπάθησαν να διώξουν το πνεύμα του από το σπίτι και όταν απέτυχαν προχώρησαν σε πλήρη εξορκισμό», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

"Την έδεσαν σε ένα κρεβάτι, βάζοντας ένα σταυρό στο κεφάλι της και την ανάγκασαν να πιει αγιασμό και να αποκηρύξει το διάβολο".

"Όταν τους είπε ότι δεν είχε καμία επαφή είτε με τον Σατανά ή νεκρό άντρα της, τότε άρχισαν να την χτυπούν και την βασανίζουν", είπε ο τοπικός εισαγγελέας Miroslaw Cebula.

Η δημοφιλής πεποίθηση είναι ότι οι δαίμονες είναι δειλοί και δεν μπορούν να αντέξουν τον πόνο και φεύγουν από τον ανθρώπινο ξενιστή.

Η αυτοψία έδειξε ότι η Irena Majewski πέθανε από σπασμένα πλευρά, κατεστραμμένο σαγόνι και σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο.

Ο εξορκισμός είναι ένα από τα τρία είδη Μυστηρίων που αναφέρονται από την Καθολική Εκκλησία, παράλληλα με την ευλογία και την χειροτονία/ αφιέρωση.

Οι κατευθυντήριες γραμμές που εξέδωσε το 1999,το Βατικανό, δηλώνει ότι Καθολικός εξορκισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε ένα πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι έχει καταληφθεί από δαίμονες ή τον διάβολο, μετά από αξιολογήσεις από γιατρό ότι δεν πάσχει από ψυχική σωματική ασθένεια.

Να μην ξεχνάμε βέβαια τους εξορκισμούς μέσω Ίντερνετ και skype, αλλά και τους εξορκισμούς του πατέρα Σάββα Αχιλλέως.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:

  1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2626536/Brother-sister-kill-Alzheimers-afflicted-mother-EXORCISM-beating-force-demons.html


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Σκότωσαν τη Μητέρα τους σε Εξορκισμό γιατί πίστευαν ότι είναι Δαιμονισμένη, ενώ αυτή έπασχε από Αλτσχάιμερ από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'