Σκηνικό ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ με ΖΟΜΠΙ: Σχεδιάζεται Πανδημία για τον αποπληθυσμό των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η CIA είναι ένα εργαλείο των Πεφωτισμένων, Illuminati και είναι στην ατζέντα της Νέας Τάξης πραγμάτων από πολύ νωρίς.


Προφανώς δεν είμαι ο μόνος που έχει εξετάσει το σενάριο μιας πανδημίας που θα δημιουργήσει μια Αποκάλυψη εξαιτίας των Zombie, λαμβάνοντας υπόψη το CDC και τις διάφορες παραγωγές ταινιών και οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις δικές τους εκδόσεις του υποθετικού γεγονότος. Σχεδόν σαν να κάνουν πλάκα με κάτι που βλέπουν να έρχεται. Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή.

Μέσα από το OPERATION PAPERCLIP, χιλιάδες πρώην ναζί εγκληματίες πολέμου ήρθαν στην Αμερική και τα αρχεία των εγκληματιών πολέμου καταστράφηκαν επιλεκτικά. Στη CIA θα βρείτε την εκπλήρωση των όρκων των Ναζί της διάσκεψης της Wannsee το 1942, ότι αν η ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Illuminati αποτύχει μέσω της ναζιστικής Γερμανίας, θα πρέπει να μεταμοσχευθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τελική λύση που περιλαμβάνει, να συνεχιστεί στην Αμερική. Την ίδια ακριβώς χρονιά , το OSS ιδρύθηκε στην Αμερική, αργότερα μετατράπηκε σε CIA.

Η CIA υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός στρατηγικός παράγοντας για το σχεδιασμό της NΤΠ.

Σε όλα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν άρθρα και βίντεο και συνεχώς δημοσιεύονται και άλλα εκθέτοντας τις επόμενες πανδημίες.

Κανένα από αυτά δεν με εκπλήσσει στο ελάχιστο και ξέρω πολλά από αυτά είναι αλήθεια, δεδομένου ότι διερευνώ και ερευνώ τη CIA για χρόνια.

Αλλά η CIA δεν είναι η μόνη που εμπλέκεται. Το Cobden Club Memo που κυκλοφόρησε στο σχολιασμό του ECO-92 EARTH CHARTER, αποτελεί απόδειξη της ημερήσιας διάταξης για την παγκόσμια γενοκτονία. Σημειώνει χωρίς αναστολές η Λέσχη της Ρώμης, The Limits to Growth and Global 2000 ήταν σωστά κατά την εκτίμησή τους και ότι η αναγκαία μείωση του πληθυσμού, απαιτεί άμεση δράση. Δήλωσε «O παρών τεράστιος υπερπληθυσμός, τώρα πέρα από την φέρουσα ικανότητα του πλανήτη, δεν μπορεί να απαντηθεί από τις μελλοντικές μειώσεις του ποσοστού των γεννήσεων λόγω αντισύλληψης, στείρωσης και άμβλωσης, αλλά πρέπει να επιτευχθεί τώρα από τη μείωση του αριθμού των υπαρχόντων σήμερα. Αυτό πρέπει να γίνει με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο».

Το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) έχει κάνει συγκεκριμένες συστάσεις ότι η «φέρουσα ικανότητα» (διάβαζε ότι οι αριθμοί που απαιτούνται να πεθάνουν για να επιτευχθεί ο βέλτιστος πληθυσμός, δηλαδή πόσοι πρέπει να επιλεγούν) για τις περισσότερες χώρες είναι εκατομμύρια, ακόμη και δεκάδες εκατομμύρια και εκατοντάδες εκατομμύρια χαμηλότερα από ότι είναι σήμερα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα πλεόνασμα  ανθρώπων πάνω από το 1/4 του δισεκατομμύριο. Ακόμη οι αναπτυσσόμενες χώρες του τρίτου κόσμου πρέπει να μειώσουν τον πληθυσμό σημαντικά, αν θέλουν να έχουν κάποια ουσιαστική ποιότητα ζωής για τους πολίτες τους.

Στο Πανεπιστήμιο του Τέξας ο βιολόγος Dr Pianka πρότεινε ότι "καλοί τρομοκράτες θα λαμβάνουν (Έμπολα Reston και ιός Έμπολα Ζαΐρ), έτσι ώστε να έχουν μικρόβια θα μπορούσαν να απελευθερώσουν στη Γη που θα σκοτώσουν το 90% των ανθρώπων". Αυτή η φοβερή ασθένεια προκαλεί τα θύματά της αιμορραγία του οργανισμού και αιμορραγία από κάθε στόμιο.

Ο Δρ Pianka, βιολόγος του Πανεπιστημίου του Τέξας, σημείωσε, "εγώ δεν φέρω καμία κακή θέληση προς την ανθρωπότητα. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερος χωρίς τόσους πολλούς από εμάς... Πρέπει να κάνουμε μια μετάβαση σε ένα βιώσιμο κόσμο. Αν δεν το κάνουμε, η φύση πρόκειται να το κάνει για μας με τρόπους της επιλογής της. Εξ ορισμού, αυτοί οι τρόποι δεν θα είναι δικοί μας και δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικοί. Σκεφτείτε το".

Τι αστείο. Τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό από ότι μια αποκάλυψη ζόμπι;

Η παρούσα εργασία προτείνει έναν τρόπο για τη σημαντική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε λίγους μήνες με την εισαγωγή μιας ιογενούς μόλυνσης που θα μπορούσαν να επιτύχει δύο βιοϊατρικούς στόχους σε δύο στάδια της μόλυνσης, την αποστείρωση της πλειοψηφίας της ανθρωπότητας και στη συνέχεια την επαγωγή της συμπεριφοράς των ζόμπι τουλάχιστον στο ένα τρίτο της ανθρωπότητας να το καθιστά ανίκανο προσωπικής επιβίωσης και ωθώντας τo με παράνοια και οργή, η μόλυνση να εξαπλωθεί ταχύτατα και να βελτιώσει την δολοφονιών.

Η Αποκάλυψη με τα Ζόμπι θα μπορούσε να δημιουργηθεί με γενετική τροποποίηση πολλών κανονικά καλοηθών και μη θανατηφόρων μολυσματικών παραγόντων από διάφορες οικογένειες ιών όπως ο έρπης, το κρύωμα, και η γρίπη. Όλα θα πρέπει να τροποποιηθούν για να περιέχουν πρωτεϊνικές ακολουθίες που θα προκαλέσουν απαιτήσεις για εμβολιασμό του ανθρώπινου ανοσοποιητικού καθιστώντας  αποτελεσματικά ανίκανες τις γυναίκες για εγκυμοσύνη και να καταστήσει τα αρσενικά στείρα. Δεν θα μπορούσε ο καθένας να γίνει άγονος καθώς κάποιοι θα έχουν μόνο ήπιες περιπτώσεις της μόλυνσης. Ωστόσο, η μάζα της ανθρωπότητας θα μπορούσε να καταστεί στείρα σε λίγες εβδομάδες από την επιδημία που αρχικά θα είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου μη θανατηφόρα και σε πολλές περιπτώσεις φαινομενικά ήπια ως «συνάχι» και ακόμη και υποκλινική ως προς την παρουσίαση των συμπτωμάτων. Αυτή η μείωση της γονιμότητας, όμως, δεν θα είναι σε θέση να μειώσει, όπως το σημείωμα του The Cobden Club ανέφερε, τον υπάρχοντα υπερπληθυσμό.

Ο δευτερεύων σκοπός αυτών των σχεδιασμένων είναι οι ιοί να μολύνουν in-vivo το κοινό ανθρώπινο παράσιτο της τοξοπλάσμωσης gondii. Το Τ.gondii παράσιτο του εγκεφάλου επιλέγεται επειδή είναι ήδη γνωστό ότι τροποποιεί τη συμπεριφορά των ξενιστών του. Στους αρουραίους αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό, δεδομένου ότι θα πρέπει να προσελκύονται στα ούρων της γάτας και να παίζουν και να πηγαίνουν όπου βρίσκονται οι γάτες, που επιτρέπει, βέβαια , στις γάτες να πιάσουν και να φάνε τα μολυσμένα ποντίκια και με τη σειρά τους γίνονται νέοι ξενιστές για το παράσιτο. Στους ανθρώπους οι τροποποιήσεις της συμπεριφοράς είναι λεπτότερες, αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακές: οι γυναίκες γίνονται πιο επιπόλαιες και οι άνδρες "λιγότερο ελκυστικοί", υποδεικνύοντας βαθιές αλλαγές στις συγκεντρώσεις των ορμονών και απόκρισης φερομόνης. Η σχιζοφρένεια μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να προκύψει από την τοξοπλάσμωση.

Επειδή η τοξοπλάσμωση gondii είναι λανθάνουσα στον εγκέφαλο ενός τρίτου ως και μισού του ανθρώπινου πληθυσμού, υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό για την χρήση του παρασίτου in-vivo. Αυτή η μόλυνση του T. gondii, θα το ξυπνήσει από το λήθαργο ταυτόχρονα, με μια οξεία συμπτωματική κατάσταση σε στάδιο αναπαραγωγής με μια παλέτα από σχεδόν τυχαίες νευρολογικές επιπτώσεις να προκαλούν αλλαγή της συμπεριφοράς των άγριων άκρων.

Οι ιοί θα τροποποιήσουν γενετικά το λανθάνων Τ. gondii ώστε να μειώσει σημαντικά ή να αυξήσει σημαντικά την ενδογενή παραγωγή σημαντικών νευροδιαβιβαστών όπως η σεροτονίνη, ακετυλοχολίνη, ντοπαμίνη, καθώς επίσης και την άμεση παραγωγή το ίδιο το Τ. gondii ορμονών όπως η αδρεναλίνη, η τεστοστερόνη και στεροειδή, καθώς και ανταγωνιστικοί υποδοχείς του NMDA. Το συνδυασμένο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με υψηλό πυρετό, θα καταστήσει τους ανθρώπους να μην αισθάνονται τον πόνο, κοινωνικά ανίκανους, αν όχι εντελώς ανίκανους επικοινωνίας και ιδιαίτερα οξύθυμους και επιρρεπείς στη βία και με ανόητη οργή​​, με άλλα λόγια, να τους κάνει ζόμπι. Η τροποποίηση του γονιδιώματος gondii Τ στον ιό, θα μπορούσε να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει ακόμη άλλους ιούς όπως η λύσσα που θα προκύψει εάν η ξενιστές κάνουν ιατρική θεραπεία με φάρμακα αντιτοξοπλάσμωσης όπως ατοβακουίνη και κλινδαμυκίνη. Αυτό θα σαμποτάρει τις προσπάθειές της δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης σε κλινικές και κέντρα απομόνωσης.

Οι αλλαγές στις συμπεριφορές του ξενιστή θα μπορούσαν να ενισχυθούν περαιτέρω από μικροαλλαγές της φερομόνης μεσολάβησης με οσφρητική αντίδραση, έτσι ώστε το μολυσμένο άτομο να επιτίθεται μόνο σε μη μολυσμένα, έτσι ώστε τα ζόμπι δεν θα επιτίθενται το ένα στο άλλο, αλλά μόνο σε υγιείς ανθρώπου. Το "Εμείς εναντίον Αυτών" θα είναι ξεκάθαρο.

Η πορεία της λοίμωξης, στη συνέχεια, σε αυτή την Αποκάλυψη από Ζόμπι θα καθιστούσε ήσυχη την πλειοψηφία των ανθρώπων στείρα και χωρίς να προκαλεί καμία μεγάλη σωματική δυσφορία, η οποία επιτρέπει την διαβίωση και προφανώς τους κρατάει σώους εκτός από την απώλεια της αναπαραγωγικής τους ικανότητας και στη συνέχεια ένα δευτερεύον στάδιο μεσολάβησης έφτανε. To gondii από τους ίδιους βιολογικούς ιούς σαν βιολογικό όπλο, προκαλεί το ένα τρίτο της ανθρωπότητας να γίνει απερίσκεπτα βίαιο ζόμπι σε αμόκ. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξόντωση του πλεονάσματος του ανθρώπινου πληθυσμού και σε μεγάλο βαθμό η μειωμένη γονιμότητα στους επιζώντες σαν πρόληψη για την εκ νέου πληθυσμιακή έκρηξη.

Στο μετααποκαλυπτική εποχή τον ζόμπι, θα χρειάζεται σίγουρα ιατρική βοήθεια για τον εντοπισμό συντρόφων ικανών για την αναπαραγωγή του ανθρώπου, παρέχοντας μια μεγάλη ευκαιρία να εξασκηθεί η ευγονική σε ευρεία κλίμακα, τόσο για τη διατήρηση ενός βιώσιμου ελάχιστου πληθυσμού όσο και τη βελτίωση της ποιότητάς του.

Μπορείτε να πιστεύετε αυτά τα τέρατα;

Ακόμη και πριν, όταν οι "συνωμοσιολόγοι" ήταν ήρεμοι, ανακάλυψα πληροφορίες σχετικά με έναν πρώην υπάλληλο της CIA, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε για την ατζέντα της ΝΤΠ στην Αμερική. Το όνομά του ήταν Larry Wayne Harris. Ο Larry ήταν κάποτε ένας μικροβιολόγος που εργαζόταν για τη CIA.

Όταν ο Larry έγινε Χριστιανός (όχι αυτό δεν είναι ένα άρθρο από το Αγιορείτικο Βήμα ή το Πενταπόσταγμα, όπως είμαι άθεη), ένιωσε υποχρεωμένος να πει στον Αμερικανικό λαό τι ήξερε.

O Larry έδωσε συνέντευξη στην πρώην ραδιοφωνική εκπομπή της Pamela Rae Schuffert, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο δίκτυο WWCR από το Νάσβιλ του Τενεσί, και ένα τρομακτικό σενάριο άρχισε να ξετυλίγεται σχετικά με μία προγραμματισμένη πανδημία για την Αμερική.

"Πληρωθήκαμε από τη CIA να κατασκευάσουμε και να αναπτύξουμε θανατηφόρους ιούς και βακτήρια που κάποια μέρα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν έναντι του πληθυσμού της Αμερικής", δήλωσε ο Larry.

Αποδεικνύεται ότι ο Larry βοήθησε στο σχεδιασμό μιας θανάσιμης έκδοσης του Άνθρακα που είναι ανίατη. Ανέπτυξε ειδικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να ρίχνονται στις δημόσιες δεξαμενές νερού, το οποίο περιείχε θανατηφόρες ασθένειες που δημιουργήθηκαν για να μολύνουν μεγάλα υδατικά συστήματα.

"Αυτή η μία συσκευή που σχεδιάστηκε να περιέχει τόσο τη θανάσιμη τοξίνη όσο κι ένα μικρό εκρηκτικό φορτίο που θα μπορούσε να εκραγεί εξ αποστάσεως. Μπορεί να ριχτεί στο νερό, να το εκπυρσοκροτούν από την ακτή και σύντομα ολόκληρο το σύνολο του νερού θα γεμίσει με θανατηφόρες τοξίνες ή βακτηριακές ασθένειες σχεδιασμένες να κάνουν τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν ή να τους σκοτώσουν", εξήγησε ο Larry.

Όταν η κ.Schuffert τον ρώτησε πότε όλα αυτά θα συμβούν μέσω μυστικών πρακτόρων και μαύρων επιχειρήσεων, είπε ότι ήταν όλα δεμένα με τον επερχόμενο στρατιωτικό νόμο.

Τέτοιες θανατηφόρες συσκευές και άλλες μέθοδοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν τεράστιες πανδημίες που θα δικαιολογούσαν την κήρυξη στρατιωτικού νόμου σε περιφερειακό επίπεδο σε όλη την Αμερική.

Αυτό στη συνέχεια θα οδηγήσει τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις περιοχές και τα σπίτια τους και να μπουν σε «καραντίνα» στα στρατόπεδα της επίφοβης FEMA/ DHS. Τα  λεωφορεία της FEMA, τα φορτηγά μεταφοράς κρατουμένων (αυτό ίσως εξηγεί τα μυστηριώδη κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό), ακόμη και αεροπλάνα θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά ατόμων στα στρατόπεδα.

Μερικές από τις θανατηφόρες ασθένειες που ανέπτυσσαν για τη CIA, είχαν επίσης ως στόχο να αποδυναμώσουν την ικανότητα του αμερικανικού λαού να φέρει αντίσταση στο στρατιωτικό νόμο. Είναι δύσκολο να αντεπιτεθεί, όταν ένα άτομο είναι ανίκανο μέσω σοβαρής, εξουθενωτικής ασθένειας.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κάνει "καλή δουλειά" κρατώντας ένα καπάκι για όλα αυτά, αλλά το παρακάτω βίντεο ήταν αναμφίβολα μια ολίσθηση. Αν ακούσετε προσεκτικά και να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές, πρέπει να ηχήσει ο κώδωνας του κινδύνου στο κεφάλι σας και να ξεφύγει από την άρνηση:


Ο Larry άρχισε να μοιράζεται εμπιστευτικές πληροφορίες με τον τρόπο του στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν έγινε η δημοσίευση της συνέντευξης με την κ.Schuffert  των συγκλονιστικών αποκαλύψεων τότε, το μόνο πράγμα που ο Larry δεν ήταν σε θέση να της πει ήταν το χρονοδιάγραμμα.

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι πυρηνικός φυσικός για να συνειδητοποιήσει ότι το χρονοδιάγραμμα πλησιάζει στο τέλος του. Αν κάποιος, απλώς ακολουθεί τα τρέχοντα γεγονότα, συνδέει τις τελείες κατά μήκος της πορείας και γίνεται σαφέστερο κάθε μέρα που περνά ότι κάτι τρομερό πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε το σχέδιο αντιμετώπισης των Ζόμπι και τις ασκήσεις που διεξάγει κατά καιρούς ο στρατός των ΗΠΑ.

Η προοπτική πραγματοποίησης της επιτάχυνση αποπληθυσμού από το την Αποκάλυψη των Ζόμπι προσφέρει μια "λύση" για την οικολογική και οικονομική κατάρρευση. Η πώληση των φορητών όπλων όπως πιστόλια και τουφέκια θα ανέβει στα ύψη και η ζήτηση θα κορυφωθεί ακριβώς όταν και η επιδημία τελειώσει. Οι επιζώντες θα επιστρέψουν στις ειρηνικές επιδιώξεις του πολιτισμού και εκτός από κάποιες σποραδικές εστίες με Ζόμπι, θα απολαμβάνουν εν λευκώ τα ανοικοδομημένα αστικά κέντρα με άφθονα πάρκα και χώρους πρασίνου. Η μειωμένη ζήτηση για τα πολύτιμα ορυκτά καύσιμα θα χορηγήσει παράταση του χρόνου που απαιτείται για την έρευνα και την ανάπτυξη των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Αν και σας προτείνω να απολαύσετε ότι έχετε, ενώ μπορείτε ακόμα, σας συνιστώ να προετοιμαστείτε. Ακόμα κι αν ο Larry Wayne Harris και η Pamela Rae Schuffert, καθώς και όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, οι οποίοι προβλέπουν παρόμοια φρίκη κάνουν λάθος, πάντα είναι καλύτερα να ελπίζουμε για το καλύτερο και να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο, από το να μας πιάσουν απροετοίμαστους.

Μην πείτε ότι δεν έχετε προειδοποιηθεί!


Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση Κειμένου στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://conspiracy-watch.org/author/tomretterbush/
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip
  3. http://en.wikipedia.org/wiki/Final_solution
  4. http://thegeorgiaguidestones.com/Cobden.htm
  5. http://thegeorgiaguidestones.com/CoR.htm
  6. http://thegeorgiaguidestones.com/WWF.htm
  7. http://www.uhuh.com/reports/harris/framed.htm
  8. https://www.linkedin.com/pub/pamela-rae-schuffert/6b/857/4a8


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Σκηνικό ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ με ΖΟΜΠΙ: σχεδιάζεται Πανδημία για τον αποπληθυσμό των ΗΠΑ από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'