Παιδικό βιβλίο για την Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση! Τι άλλο θα δούμε...

Αν υπάρχει ένα πράγμα που λείπει από τα ράφια και τις βιβλιοθήκες, είναι τα παιδικά εικονογραφημένα βιβλία σχετικά με τη Σατανική κακοποίηση. Γραμμένο το 1990, Don't Make Me Go Back, Mommy: A Child's Book (Μην με κάνεις να πάω πίσω Μαμά, Μαμά: Το βιβλίο ενός παιδιού) σχετικά με την Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση από τη συγγραφέα Doris Sanford είχε ως στόχο να βοηθήσει τους θεραπευτές στον εντοπισμό Σατανικής κακοποίησης των παιδιών (σε αντίθεση με την τακτική της παιδικής κακοποίησης;) στους ασθενείς τους. Στην πραγματικότητα, είναι απλά τρομακτικό.
Η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι το κείμενο ήταν "βασισμένο σε μήνες εντατικής έρευνας σχετικά με τη φύση και την πρακτική της σατανικής τελετουργικής κακοποίησης", αλλά αυτό ακριβώς συμπίπτει με τα λεπτά της έρευνας πανικού των ταμπλόιντ από τη δίκη McMartin.









"Αστείο" γεγονός: το βιβλίο αυτό είναι μέρος της σειράς "Τραύματα της παιδικής ηλικίας"  του Sanford, η οποία καλύπτει επίσης "γενικώς" τη σεξουαλική κακοποίηση, γονική κατάχρηση του αλκοόλ, "αισθάνομαι διαφορετικά", ζώντας με ανάδοχη οικογένεια και ασχολούμενοι με το διαζύγιο.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Βιβλιογραφική παρουσίαση πηγών:

  1. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0880703679/downandoutint-20
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/McMartin_preschool_trial

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'