Πάρε κι εσύ τη Δερμάτινη Μάσκα σου (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιδιαίτερα Τρομακτικό)

Δεν υπάρχει τίποτα αρκετά ανατριχιαστικό όπως ένα άτομο που φοράει το δέρμα πρόσωπο ενός άλλου, σαν στις ταινίες όπως έχουν αποδειχθεί Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ (Texas Chainsaw Massacre) και το The Devil's Rejects. Τώρα, μπορείτε κι εσείς να φορέσετε μια μάσκα προσώπου τη δική σας και δεν χρειάζεται καν να περάσετε από τον κόπο της γλυπτικής και  του γσαρδίματος!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιδιαίτερα Τρομακτικό, απομακρύνετε τα παιδιά ή ανθρώπους ευαίσθητους στον Τρόμο.



Ιδρύθηκε το 2009, η The Shoggoth Assembly αποτελεί μια ομάδα καλλιτεχνών που προσφέρουν υπηρεσίες ειδικών εφέ σε ταινίες και διάφορες άλλες παραγωγές στην Πολιτεία καταγωγής τους, το Maine στις ΗΠΑ και οι απίστευτα φρικιαστικές δημιουργίες τους είναι επίσης διαθέσιμες για όσους βρίσκονται εκτός Maine, στο Etsy shop μετά από ευγενική προσφορά τους. Ενώ θα βρείτε τα πάντα, από αποκομμένα δάχτυλα και κομμένα αυτιά στο κατάστημα, οι μάσκες προσώπου τους, πραγματικά τράβηξαν την προσοχή μας, μοιάζουν πάρα πολύ με αυτές του Leatherface και του Otis Driftwood, σαν να έχουν αποκολληθεί τα πρόσωπα των θυμάτων τους.


Οι μάσκες ποιότητας ταινιών είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό δέρμα που μοιάζει με σιλικόνη και είναι πλήρως ζωγραφισμένες στο χέρι. Πολλά διαφορετικά πρόσωπα είναι διαθέσιμα και τα στοιχεία μπορεί να προσαρμοστούν, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και των αιμάτων. Σε κάθε μάσκα μπορεί ακόμη και να δοθεί ένα βάψιμο κλόουν ή το στόμα να είναι ραμμένο και μπορούν να γίνουν είτε για να φορεθούν ή εκτεθούν.

Πηγαίνετε στο κατάστημα των The Shoggoth Assembly στο Etsy για να δείτε όλα τα πρόσωπα που έχουν προς πώληση και για να μάθετε περισσότερα.

Όπως είπαμε προχτές, μάσκες από «ανθρώπινο δέρμα», προκαλούν σάλο στη Κίνα, όπου ένας εκδικητικός σύζυγος βασάνισε πρόσφατα την πρώην σύζυγό του, φορώντας μία!

Έρευνα-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:

  1. https://www.etsy.com/shop/shoggothassembly?page=1#


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Πάρε κι εσύ τη Δερμάτινη Μάσκα σου (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιδιαίτερα Τρομακτικό) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'