Barista-Μπουφετζής στα Starbucks στις ΗΠΑ σχεδιάζει Σατανικά σύμβολα στους καφέδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι βαριόμαστε στη δουλειά, μερικές φορές αυτή η βαρεμάρα, η πλήξη μπορεί να μας οδηγήσει σε διάφορους τρόπους για να διασκεδάσουμε τον εαυτό μας, σε μια προσπάθεια να σπάσουμε τη μονοτονία της καθημερινότητας. Τέτοια είναι η περίπτωση  του ιδιαίτερα τολμηρού barista (μπουφετζή) των Starbucks στη Λουιζιάνα στις ΗΠΑ, ο οποίος ίσως το παρατράβηξε...


Το Gawker αναφέρει ότι τα Starbucks αναγκάστηκαν να εκδώσουν μια επίσημη απολογία τον προηγούμενο μήνα προς μία πελάτισσα που ονομάζεται Megan K. Pinion, η οποία προσέφυγε στη σελίδα του Facebook της εταιρείας την Κυριακή 30/03/2014, για να εκφράσει την οργή της για τους καφέδες που της σέρβιραν, στο Mall του Baton Rouge της Λουιζιάνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον τοίχο του facebook, η εικόνα που βλέπετε πάνω λήφθηκε αμέσως μετά την παράδοση των καφέδων από τον barista, οι οποίοι έχουν σαφώς σατανικές διακοσμήσεις ραντισμένες επάνω τους.

"Εγώ, δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω το όνομα του νεαρού άνδρα που με εξυπηρέτησε επειδή ήμουν τόσο αποτροπιασμένη που δεν μπορούσα  να τον κοιτάξω", έγραψε η δασκάλα έγραψε. "Η Πεντάλφα είναι σχεδόν εντάξει επειδή είναι το λογότυπό σας στα Starbucks. Το 666, όμως, ήταν αρκετά προσβλητικό".

Η εταιρεία έφτασε στα κοινωνικά δίκτυα για να ζητήσει συγγνώμη, επίσης η ταυτότητα του διαβολικού barista παραμένει μυστηριώδης, όπως τα άτακτα κίνητρά του.  To ελληνικό παράρτημα βέβαια σε δέκα χρόνια λειτουργίας έχει 244 εκατομμύρια τζίρος και ούτε ένα ευρώ φόρο! Επιπλέον η τιμή του καφέ εδικά σε χάρτινη συσκευασία είναι ιδιαίτερα υψηλή, προβάλλοντας ίσως έναν ταξικό διαχωρισμό. Υποθέτω ότι ο καφές είναι πραγματικά το ποτό του διαβόλου, μετά από όλα αυτά...



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:

  1. http://gawker.com/starbucks-apologizes-to-louisiana-woman-over-satanic-ca-1556322885


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Barista-Μπουφετζής στα Starbucks στις ΗΠΑ σχεδιάζει Σατανικά σύμβολα στους καφέδες (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'