Αστροναύτης της ΝΑΣΑ ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν επαφή με Εξωγήινους για πάνω από 60 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους αρκετές φορές αλλά οι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την αλήθεια για 60 χρόνια, ισχυρίζεται ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι. Ο αστροναύτης του Apollo 14,  Δρ Edgar Mitchell, είπε ότι ήταν ενήμερος για πολλές επισκέψεις UFO στη Γη κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη NASA, αλλά η κάθε επίσκεψη καλύφθηκε εντέχνως.


Ο Δρ Μίτσελ, 77 ετών, είπε κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης ότι οι πηγές στην υπηρεσία διαστήματος που είχαν επαφή με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως «μικροί άνθρωποι που φαίνονται παράξενα σε μας».

Είπε ότι ο υποτιθέμενος ΕΤ της πραγματικής ζωής ήταν παρόμοιος με την παραδοσιακή εικόνα ενός μικρού πλαισίου, μεγάλα μάτια και το κεφάλι.

Με ψυχρότητα, ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι «σχεδόν τόσο περίπλοκη» όσο η δική τους και «ήταν εχθρικοί», «θα πρεπε να χουμε φύγει ήδη» προειδοποίησε.

Ο Δρ Μίτσελ, μαζί με με τον διοικητή του Apollo 14,  Alan Shepard, κατέχουν το ρεκόρ για το μεγαλύτερης διάρκειας περίπατο στο φεγγάρι, σε εννέα ώρες και 17 λεπτά μετά από την αποστολή τους το 1971.

«Τυχαίνει να είμαι αρκετά προνομιούχος στο γεγονός ότι έχουμε ήδη επισκεφθεί αυτόν τον πλανήτη και τα φαινόμενο των UFO είναι πραγματικά» είπε ο Δρ Μίτσελ.

«Έχει κρυφτεί καλά από όλες τις κυβερνήσεις μας για τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά σιγά-σιγά έχει διαρρεύσει και μερικοί από μας έχουν το προνόμιο να έχουν ενημερωθεί για ορισμένα από αυτά τα γεγονότα».

«Έχω βρεθεί σε στρατιωτικούς και κατασκοπευτικούς κύκλους, οι οποίοι γνωρίζουν ότι κάτω από την επιφάνεια αυτών που γνωρίζει το κοινό, ναι, μας έχουν επισκεφτεί. Διαβάζοντας πρόσφατες εφημερίδες και άρθρα, συμβαίνει αρκετά συχνά».

Ο Δρ Μίτσελ, ο οποίος έχει Bachelor of Science πτυχίο στην αεροναυτική μηχανική και Doctor of Science πτυχίο Αεροναυτικής και Αστροναυτικής ισχυρίστηκε ότι το Roswell ήταν πραγματικό και παρόμοιες επισκέψεις εξωγήινων συνεχίσουν να διερευνώνται.

Είπε στον έκπληκτο ραδιο οικοδεσπότη Nick Margerrison: «Αυτό πραγματικά αρχίζει να ανοίγει. Νομίζω ότι κατευθυνόμαστε για πραγματική αποκάλυψη και μερικές σοβαρές οργανώσεις κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο κ. Margerrison είπε: «Νόμιζα ότι είχα σκοντάψει σε κάποιο είδος των αστροναυτών χιούμορ, αλλά ήταν απολύτως σοβαρό το γεγονός ότι οι εξωγήινοι είναι σίγουρα εκεί έξω και δεν υπάρχει συζήτηση επί αυτού».



Αξιωματούχοι από τη NASA, όμως, έσπευσαν να διαψεύσουν τα σχόλια. Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος είπε: "Η NASA δεν παρακολουθεί τα UFO. Η NASA δεν εμπλέκεται σε κάθε είδους απόκρυψης της εξωγήινης ζωής σε αυτόν τον πλανήτη ή οπουδήποτε στο σύμπαν".

«Ο Δρ Μίτσελ είναι ένας μεγάλος Αμερικανός, αλλά δεν μοιραζόμαστε τις απόψεις του για το θέμα αυτό».

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://www.nuforc.org/webreports/064/S64741.html
  2. http://www.bibliotecapleyades.net/luna/luna_apollomissions02.htm
  3. http://www.rense.com/general82/mitch2.htm
  4. http://www.huffingtonpost.com/2008/07/24/moonwalker-aliens-exist_n_114884.html
  5. http://www.starpod.us/2013/04/12/astronaut-edgar-mitchell-hints-at-ufo-extraterrestrial-alien-core-story/#.Ub_SP9gsY1I
  6. http://www.realufos.net/2008/07/nasas-response-to-edgar-mitchell-ufo.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'