Ο Ερντογάν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το TWITTER Στη Τουρκία -ΟΔΗΓΙΕΣ και ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ -TOR How to in Turkish -Internet Sansürü ve Fişlemeyi Aşmanın Yolu

Φωτογρφία: EPA / TOLGA BOZOGLU
Η απόφαση αυτή τίθεται ως "μέτρο προστασίας": H υπηρεσία του Twitter αγνόησε τα αιτήματα για την άρση μερικών συνδέσεις microblogs στο Twitter.




Το Γραφείο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (SET) της Τουρκίας μπλοκάρει σήμερα την άμεση πρόσβαση από το τουρκικό τμήμα του Internet στην υπηρεσία microblogging του Twitter. Η κατάλληλη απόφαση, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του SET, λαμβάνεται ως "μέτρο προστασίας" και βασίζεται σε μια σειρά από αποφάσεις. Το μπλόκ συνέβη λίγες ώρες αφού ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας ενώπιον των ψηφοφόρων στην Προύσα μίλησε έντονα έναντι της υπηρεσίας. Το Γραφείο του Πρωθυπουργού εξήγησε ότι τις τελευταίες εβδομάδες η εταιρεία αγνόησε τις απαιτήσεις των τουρκικών αρχών βάσει των δικαστικών αποφάσεων για την άρση μερικών συνδέσεων σε microblogs. Έτσι, η Άγκυρα "δεν είχε άλλη επιλογή από το να κλείσει την πρόσβαση στον πόρο ".

Μεγάλο μέρος του κοινού είναι εξοργισμένο από τις ενέργειες των αρχών και φοβάται ότι τα μέτρα αυτά θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Για τη θεωρητική δυνατότητα να τα κλείσει επίσης μίλησε πρόσφατα ο Ερντογάν.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
ИТАР-ТАСС

TOR Πώς να το χρησιμοποιήσετε -TOR How to in Turkish -Internet Sansürü ve Fişlemeyi Aşmanın Yolu:

http://revolution-news.com/internet-sansuru-ve-fislemeyi-asmanin-yolu-tor-tarayici/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'