Reuters: Εντοπίσθηκε το αγνοούμενο αεροπλάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση 18:47
Στα στενά της Μάλακα, στις δυτικές ακτές της Μαλαισίας, υποστηρίζει ο στρατός ότι εντόπισε -μέσω ραντάρ- ίχνη του μπόινγκ 777 με 239 επιβαίνοντες που αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες.


Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύει την πληροφορία ότι, πράγματι, το αεροσκάφος -που κατευθυνόταν προς την Κίνα, πριν χαθεί από τα ραντάρ- επιχείρησε αναστροφή προς την Μαλαισία. "Άλλαξε κατεύθυνση και κατέβηκε σε χαμηλότερο ύψος", είπε στο Reuters στρατιωτική πηγή.

Ενημέρωση 11.55
Σύμφωνα με πληροφορίες το ελληνικό πλοίο «ELKA Athina» συμφερόντων του εφοπλιστή Καρνέζη έλαβε μήνυμα για την ύπαρξη αντικειμένων στη θάλασσα στην περιοχή των Στενών της Μάλακας με ενδείξεις πως πρόκειται για τα πρώτα ευρήματα από το εξαφανισμένο Boeing.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες πήραν μήνυμα από παράκτιο σταθμό της Ινδονησίας με στίγμα: πλάτος 0551 βόρειο και μήκος 09657,5 ανατολικό, ότι στην περιοχή βρέθηκαν βαλίτσες που ενδεχομένως να ανήκουν στους επιβάτες της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines.

Πλοίαρχος του ELKA Athina είναι ο Δημήτρης Ζαμπέλης και ανθυποπλοίαρχος ο Δημήτρης Καραγιάννης. Τo iefimerida επικοινώνησε πριν από λίγο με τον ανθυποπλοίαρχο κ. Καραγιάννη, ο οποίος επιβεβαίωσε το μήνυμα ότι βρέθηκαν βαλίτσες στην περιοχή.

Ωστόσο δεν υπάρχουν προς το παρόν νέες ενημερώσεις οτι το χαμένο boeing τελικά βρέθηκε. Το Reuters, δεν έχει επιβεβαιώση την αρχική του δημοσίευση.

Πηγή1
Πηγή2

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'