Ανθελληνικό παραλήρημα από τον θεωρητικό του "Ποταμιού" και εκλεκτό της Χούντας Νίκο Δήμου

Με ένα άρθρο του που προσεγγίζει την επανάσταση του 1821 με τα μάτια της χρυσοπληρωμενης μυθοπλασίας του τουρκικού βαθέως κράτους, ο Νίκος Δήμου αποδομεί έναν αστικό μύθο που ταλαιπωρεί την Ελλάδα ακόμα και σήμερα: Αυτόν της δήθεν πατριωτικής χούντας του Παπαδόπουλου – Ιωαννίδη.
Η γερμανοδουλη ακροδεξιά στην Ελλάδα είχε καλλιεργήσει τον… μύθο του “χουντικου πατριωτισμού” ώστε να κρύψει την αγαστή, διαχρονική συνεργασία της με την φασιστική Τουρκία. Σε αυτο το πλαίσιο, αποκρύπτει δολίως την προδοσία της Κύπρου με την απόσυρση της μεραρχίας απο τον Παπαδόπουλο και το ολέθριο πραξικόπημα των Ιωαννίδη – Λαμπράκη που οδήγησε στην Κυπριακή γενοκτονία. Προδοσία που μάλιστα είχε προαναγγείλει ο Παπαδόπουλος στην προδοτική συνέντευξη του σε τουρκική εφημερίδα.

Το ότι ο εκλεκτός της χούντας, Νίκος Δήμου λειτουργεί ως βαποράκι της προπαγάνδας των Τούρκων φασιστών, δεν θα έπρεπε να μας ρίχνει απο τα σύννεφα. Απλώς επιβεβαιώνει τον προδοτικό ρόλο των χουντικων που ακόμα αμφισβητείται απο κάποιους συμπατριώτες μας. Λες και δεν αρκεί η Κυπριακή εθνοκάθαρση 250,000 ψυχών ως απόδειξη.

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις