ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: Τα αστέρια θα είναι στη σωστή θέση και πάλι!

Oι φανατικοί οπαδοί-αναγνώστες του έργου του Χ.Φ.Λάβκραφτ, του συγγραφέα που αποκάλυψε το Νεκρονομικόν στα μυθιστορήματά του, διοργανώνουν προσκυνηματικό ταξίδι στη πόλη Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ στις 20 με 23 Αυγούστου του 2015. Η Πρόβιντενς είναι η γενέτειρα πόλη του συγγραφέα. Ας δούμε παρακάτω τι γράφει η σελίδα των φίλων στο facebook.


Necronomicon Providence - 2015!
Να περιμένετε περισσότερες ανακοινώσεις και ενημερώσεις κατά τους προσεχείς μήνες. Προς το παρόν, ξεκινήστε τον προγραμματισμό για το επόμενο προσκυνηματικό ταξίδι σας προς την Πρόβιντενς στις 20 έως 23 Αυγούστου του 2015.

Για τα 125α Γενέθλια του Λάβκραφτ -ερχόμαστε να γιορτάσουμε και να μαζευτούμε στη γενέτειρά του, με μελετητές και συγγραφείς και ειδικούς προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Ramsey Campbell και πολλοί άλλοι!

Έχουμε πολλές περισσότερες ανακοινώσεις να κάνουμε καθώς και ένα νέο δικτυακό τόπο, αλλά προς το παρόν ρίξτε εδώ είναι μια γρήγορη ματιά σε μια αφίσα που ετοιμάζουμε από το πολύ δικό μας The joey Zone:Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
https://www.facebook.com/NecronomiConProvidence

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις