Ρωσικό ΥΠ.ΕΞ: Νεοναζί οι σύμμαχοι της Δύσης

ΜΟΣΧΑ, 3 Μαρτίου -РИА Новости.
"Οι σύμμαχοι των Δυτικών είναι πλέον οι νεοναζί, που σπάνε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες και συναγωγές", δήλωσε τη Δευτέρα το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη κατάσταση στην Ουκρανία.


"Σιωπούν, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έκαναν τα στραβά μάτια στις θηριωδίες των μαχητών του Μαϊντάν, στον εκφοβισμό των πολιτικών αντιπάλων και τους απλούς πολίτες και του αντισημιτισμού υποστηρίζοντας την Ρωσοφοβία, βεβηλώνοντας τη μνήμη των ηρώων του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου," - είπε σε μια δήλωση.

"Οι σύμμαχοι της Δύσης είναι τώρα οι νεοναζί, που σπάνε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες και συναγωγές", λένε στο υπουργείο .

"Η Ρωσία ενδιαφέρεται για μια σταθερή και ισχυρή Ουκρανία, η οποία προστατεύει τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Ουκρανών και όλους τους συμπολίτες μας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες για τις οποίς δεν φταίμε εμείς, η ζωή και η ασφάλεια των κατοίκων της Κριμαίας και των νοτιοανατολικών περιοχών αντιμετωπίζουν μια πραγματική απειλή, λόγω των ανεύθυνων και προκλητικών ενεργειών των εξτρεμιστών και άλλων υπερεθνικιστικών στοιχείων, τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι τα κατάλληλα και είναι απολύτως νόμιμα. Υποστηρίζουμε την άμεση επιστροφή της κατάστασης στην Ουκρανία στο φυσιολογικό με βάση τη συμφωνία της 21ης ​​Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού μιας νόμιμης κυβέρνησης εθνικής ενότητας προς όφελος όλων των πολιτικών δυνάμεων και των περιφερειών χώρα", - είπε σε μια δήλωση.

Mετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
РИА Новости

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ , ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'