Ηνωμένο Βασίλειο: Αράχνες διώχνουν οικογένεια από το σπίτι της...

Η εφημερίδα Independent αναφέρει ότι ένας οικογενειακός φίλος ο Jamie Roberts παρατήρησε άσπρα μπαλώματα σε ένα μάτσο μπανάνες που είχε φέρει στο σπίτι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αρχικά τα νόμισε για μούχλα απλώς.
Αυτό που σύντομα όμως συνειδητοποίησε είναι ότι τα μπαλώματα μούχλας ήταν στην πραγματικότητα φωλιές αράχνη  και δεν ήταν πολύ πριν οι εκατοντάδες των "μωρών" αραχνοειδών βρουν το δρόμο τους μέσα από τις μπανάνες και κυριολεκτικά εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας Roberts. "Ήταν σαν κάτι από μια ταινία τρόμου, γιατί ξαφνικά στο περβάζι του παραθύρου κινούνταν εκατοντάδες απ' αυτές τις αράχνες", είπε ο πατέρας των δύο παιδιών.

Ο Roberts τηλεφώνησε στο σούπερ μάρκετ όπου αγόρασε τις μπανάνες, το οποίο οργάνωσε έλεγχο παρασίτων για να έρθει και να αναλάβει τη φροντίδα της προσβολής στο σπιτι. Η οικογένεια είχε εκκενώσει το σπίτι της για τρεις ημέρες και τοξικά αέρια χρησιμοποιήθηκαν για να σκοτώσουν όλα τα ανατριχιαστικά έρποντα στο σπίτι.



Ο Roberts και η σύζυγός του, πιστεύουν ότι οι αράχνες ήταν της ποικιλία Brazilian Wandering (παραπάνω), ευρύτερα γνωστές ως αράχνες της μπανάνας. Αυτές οι λεγόμενες αράχνες της μπανάνας είναι αρκετά θανατηφόρες, εφοδιασμένες με ένα δηλητήριο που μπορεί να παραλύσει, ακόμα και να προκαλέσει ασφυξία ανθρώπους.

Μπορείτε να δώσετε όλες τις μπανάνες στις μαϊμούδες. Δεν με ενδιαφέρουν πια.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/family-forced-to-flee-home-after-discovering-nest-of-potentially-deadly-spiders-in-bananas-9183387.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'