Άλλο ένα Τσουπακάμπρα στις Ειδήσεις

Αν θυμάστε, τις προηγούμενες μέρες, αναδείξαμε μια ιστορία από μία εμπειρογνώμονα της άγριας ζωής στο Τέξας που υποστήριξε ότι έχει βρει οριστική απόδειξη του "Chupacabra", το κρυπτιδικό σκυλί που στοιχειώνει τη λαογραφία σε όλη την Αμερική εδώ και δεκαετίες. Τώρα μας ήρθε μια πολύ παρόμοια υπόθεση από το Μισισίπι, όπου το βίντεο αποκαλύπτει έναν ανατριχιαστικό, με γκρι δέρμα σκύλο να κρύβεται στην έρημο.




"Αν ένα ζόμπι είχε ένα σκύλο, ο σκύλος θα μοιάζει με αυτόν", είπε η κάτοικος του Πικογιούν (Picayune) στο Μισισίπι η Τζένιφερ Γουίτφιλντ (Jennifer Whitfield) στο WLOX News. Η Whitfield και ο γιος της Justin ανέφεραν ότι είδαν το πλάσμα να περιφέρεται γύρω από την πόλη πρόσφατα και μετά από την ανάρτηση του βίντεο του ανατριχιαστικού σκύλου να περιφέρεται σε ένα άδειο οικόπεδο, ανακάλυψαν ότι δεν ήταν οι μόνοι που είχαν δει τον παράξενο επισκέπτη. Άλλοι άρχισαν να ονομάζουν τον σκύλο ως Σκουάτσντογκ, "Squatchdog", δηλαδή τον τετράποδο φίλο του Μεγαλοπόδαρου-Bifgoot.

Το Τμήμα Άγριας Ζωής του Μισισίπι ισχυρίζεται ότι το ζώο είναι ένα κογιότ που έχασε το τρίχωμα του λόγω σοβαρού κρούσματος ψώρας ή άλλης ασθένειας. Αν αυτό ισχύει, ας ελπίσουμε ότι θα είναι σε θέση να το βρουν και να αποκαταστήσουν την υγεία του...γιατί μας αρέσει να κρατάμε τα τέρατα μας χαρούμενα.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.wlox.com/story/23802669/mysterious-creature-in-picayune-resembles-el-chupacabra

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'