Θανατηφόρα Αράχνη Τρομοκράτησε Σούπερ Μάρκετ και Δεν βρέθηκε ποτέ

Εντάξει, πρώτα θα προλογίσω αυτή την ιστορία, λέγοντας ότι έλαβε χώρα μερικά χρόνια πριν, έτσι ώστε το αναζητούμενο τερατάκι είναι μάλλον νεκρό εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό δεν κάνει τις περιστάσεις λιγότερο τρομακτικές...γιατί συνέβη πραγματικά και αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να συμβεί και πάλι.


Πίσω στο 2011, ένας εργαζόμενος σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Bexbach, της Γερμανίας περνούσε από ένα απόθεμα προϊόντων, όταν είδε μία τεράστια, γκρίζα, τριχωτή αράχνη να πηδάει έξω από το καφάσι της μπανάνας. Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων Spiegel, ο εργαζόμενος νόμισε στην αρχή ότι το οκτάποδο θηρίο ήταν μια αράχνη της μπανάνας, η οποία ένα κοινό και ως επί το πλείστον αβλαβής είδος "orb-weaver" (σφαιρο-πλέκτης). Αλλά όταν το έκανε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο για να προσδιορίσει το ακριβές είδος του πλάσματος, ανακάλυψε έντρομος οτι ταιριάζει στην εικόνα του Phoneutria nigriventer ή της περιπλανώμενης αράχνης της Βραζιλίας...δύο εξαιρετικά επιθετικά είδη των οποίων το δάγκωμα θεωρείται το πιο θανατηφόρο στον κόσμο.




Το τρομακτικό συμπέρασμα οδήγησε σε ένα συνολικό κλείσιμο και εκκένωση του σούπερ μάρκετ, έτσι ώστε να μπορέσουν να περιορίσουν την αράχνη και οι τοπικές αρχές και οι εμπειρογνώμονες των αραχνοειδών από τον τοπικό ζωολογικό κήπο κλήθηκαν να βοηθήσουν. Για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, η περιπλανώμενη αράχνη είναι ένας νυχτόβιος κυνηγός, τόσο που η έρευνα έπρεπε να λάβει χώρα στο απόλυτο σκοτάδι. Το κατάστημα στο σύνολο του υπέστη επεξεργασία με εντομοκτόνα...αλλά η αράχνη δεν βρέθηκε ποτέ.

Και πάλι, αυτό έγινε πριν από πολύ καιρό, ώστε αυτό το συγκεκριμένο τέρας είναι πιθανώς πολύ καιρό νεκρό. Αλλά την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια, ίσως να ξανασκεφτείτε πριν αρπάξετε ένα τέλειο μάτσο μπανάνες...

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/aggressive-arachnid-on-the-loose-deadly-spider-shuts-down-german-supermarket-a-773656.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'