Οικογένεια στο Τέξας σκότωσε ένα μυθικό Τσουπακάμπρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αναφέρεται τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ, οι θεάσεις του Τσουπακάμπρα (Chupacabra) έχουν αυξηθεί στο Τέξας, όπου ένας άνθρωπος συνέλαβε στην κάμερα πρόσφατα, αυτό που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ένα από τα μυθικά πλάσματα. Τώρα, μια άλλη οικογένεια του Τέξας έχει πυροβολήσει ένα τέτοιο εμφανισιακά ζώο, το οποίο επίσης πιστεύουν ότι είναι ένα Chupacabra.

Η NY Daily News αναφέρει ότι η οικογένεια Ohrt στη Βικτώρια του Τέξας είδε το άγνωστο πλάσμα να περιφέρεται γύρω από το κατώφλι της την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που οδήγησε τη Λούση και τον εγγονό του Νταγκ να πάρει το όπλο του. Από 240 μέτρα μακριά, πυροβόλησε το θηρίο, νωχελικά παρατήρησε ότι ήταν ένας από τους φημισμένους κατσικοφάγους των μύθων.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι αυτή το υποτιθέμενο "Chupacabra" δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κογιότ με μια σοβαρή περίπτωση ψώρας, άλλοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι στο Τέξας σκόπιμα εκτρέφουν διασταυρώσεις σκύλων με κογιότ και λύκους, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ψεύτικων Chupacabras. Υποθέτω ότι η τελευταία άποψη θα μπορούσε να εξηγήσει την πρόσφατη έξαρση των θεάσεων.

Δείτε το ρεπορτάζ των ειδήσεων για το φόνο της οικογένειας Ohrt  και πείτε μας τι καταλαβαίνετε με ένα σχόλιο.



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.nydailynews.com/news/national/south-texas-family-claims-killed-mythical-chupacabra-article-1.1703673

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'