Νέο είδος Τυφλού Φαλλικού Φιδιού ανακαλύφθηκε στη Βραζιλία

Πίσω στο Νοέμβριο του 2011, οι μηχανικοί αποστράγγιζαν ένα υδροηλεκτρικό φράγμα στη Βραζιλία, που εκτείνεται σε ένα ποτάμι που συνδέεται με τον Αμαζόνιο και ανακάλυψαν έξι ιδιαίτερα ασυνήθιστα φίδια στο βυθό της κοίτης του ποταμού.
Με ρυτιδωμένη σάρκα και σαρκικό χρώμα δέρματος, χωρίς μάτια, οι ανώριμοι μηχανικοί, δεν είχαν καμία επιλογή για την ονομασία των πρόσφατα ανακαλυφθέντων πλασμάτων "φίδια του πέους", αλλά η επιστημονική ονομασία είναι λίγο λιγότερο γελοία "Atretochoana eiselti".



Αρκετούς μήνες μετά την ανακάλυψη, οι επιστήμονες έφτασαν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι έρπουσες παραδοξότητες δεν είναι στην πραγματικότητα καθόλου φίδια, αλλά είναι μάλλον πιο κοντά με τις σαλαμάνδρες και τους βατράχους. Όπως αναφέρθηκε από την Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαιώνεται ότι τα σπάνια πλάσματα εντοπίζονται πολύ σποραδικά κατά τη διάρκεια των ετών, μετά το πρώτο που εντοπίστηκε το 1968. Ο Βιολόγος Julian Tupan πιστεύει ότι τα ζώα πιθανώς αναπνέουν μέσω του δέρματός τους και τρέφονται με μικρά ψάρια και σκουλήκια. Ωστόσο, "δεν υπάρχει ακόμα τίποτα αποδεδειγμένο", λέει.




Από τα έξι φαλλικά πλάσματα που ανακαλύφθηκαν τα δύο έχουν κρατηθεί για μελέτες, τρία απελευθερώθηκαν πίσω στο φυσικό περιβάλλον και ένα δυστυχώς πέθανε.

Σας κάνει να αναρωτιέστε πόσα παράξενα πλάσματα υπάρχουν και κρύβονται κάτω από το νερό που ακόμη δεν έχουμε ανακαλύψει, έτσι δεν είναι;

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2182158/Scientists-discover-new-species-blind-snake-Brazilian-river-stop-sniggering-back.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'