Επιμήκη κρανία από το Περού πιθανόν να περιέχουν μη ανθρώπινο DNA (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Νοέμβριο ανακαλύφθηκαν μερικά περίεργα επιμήκη κρανία σ' ένα αρχαίο χωριό στο Μεξικό τα οποία είχαν ευδιάκριτη εξωγήινη εμφάνιση. Αλλά οι επιστήμονες πρόσφατα έφεραν στο φως μια όμοια ανακάλυψη, που είχε βρεθεί κοντά 90 χρόνια στο Περού και απειλεί ν΄ανατινάξει την οροφή από τ' απόσκοσμα αυτά ευρήματα.


Εκατοντάδες αυτών των κρανίων, πιστεύεται ότι είναι 3.000 ετών παλιά, βρέθηκαν σ' ένα νεκροταφείο στο Περουβιανό νομό του Παράκας το 1928. Όπως η μετέπειτα Μεξικάνικη ανακάλυψη, το περίεργο τους σχήμα πιστεύεται ότι είναι αποτέλεσμα "δεσίματος του κεφαλιού", μιας αρχαίας πρακτικής που προκαλούσε στο κρανίου ενός παιδιού την ανάπτυξη σε περίεργο σχήμα. Αλλά οι ειδικοί στην ιστορία των Ίνκας του Περού υποπτεύονται ότι αυτά ειδικά τα κρανία μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό.

Ενώ ολόκληρη η θεωρεία των "αρχαίων εξωγήινων" έχει ολοφάνερα έρθει στο προσκήνιο, το μυστήριο έχει σίγουρα οδηγήσει σε ορισμένα πιεστικά επιστημονικά ερωτήματα, ιδιαίτερα μετά από την ανάλυση DNA sτα δείγματα των κρανίων. Τα αποτελέσματα των τεστ έδειξαν ότι η γενετική τους δομή δεν ταιριάζει σε εκείνη ενός ανθρώπινου όντος.

Το μπλογκ Alien Disclosure Group UK αναφέρεται στον Μπράϊαν Φορστερ, έναν ειδικό στα ευρήματα του Παράκας, ο οποίος αναφέρει ότι το DNA των δειγμάτων περιέχει "μεταλλάξεις άγνωστες σε κάθε άνθρωπο, πρωτεύων θηλαστικό ή ζώο μέχρι τώρα" και ότι η ακολουθία του DNA μπορεί να αποκαλύψει ανθρωποειδή πλάσματα "πολύ διαφορετικά από τον Homo Sapiens (Σύγχρονο άνθρωπο ή Σοφό άνθρωπο)". Αν η διαπίστωση αυτή είναι σωστή τότε θεωρείται απίθανο "αυτοι" οι κάτοικοι του Παράκας να έχουν διασταυρωθεί με ανθρώπους.

Συνέντευξη του Μπράϊαν Φόρστερ στο παρακάτω Βίντεο:



Μετάφραση-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://www.adguk-blog.com/2014/02/dna-analysis-of-paracas-elongated-skull.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'