Αυτό το τρομακτικό Βίντεο, έθεσε τις αρχές στη Βραζιλία, σε "Συναγερμό Λυκανθρώπου"

Είναι το κυνήγι ενός λυκανθρώπου στη πόλη São Gonçalo de Campos της Βραζιλίας; Οι τοπικές αρχές μπορούν (ανεπίσημα) να το πιστεύουν- ειδικά μετά την κυκλοφορία αυτού του βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει ο σκοτεινό περίγραμμα ενός θηρίου σε μέγεθος  ανθρώπου που περπατάει στα τέσσερα στην αυλή κάποιου.



Σύμφωνα με το blog Skeptophilia, το πλάσμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν άνθρωπο που αυτοαποκαλείται "Pingo", ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μόλις σώθηκε, καθώς το πλάσμα τον κυνηγούσε. Στην αρχή γελοιοποιήθηκε από τους γείτονές του...μέχρι που άρχισαν να αναφέρουν οι ίδιοι θεάσεις του τέρατος. Σύντομα η λέξη "λυκάνθρωπος" άρχισε να ψιθυρίζεται στη γειτονιά και οι τοπικές αρχές ακόμα εξέδωσαν απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη μετά τις 21:00 το βράδυ, ως απάντηση στην αύξηση των θεάσεων του τέρατος.



Μετά την προβολή αυτού του βίντεο μερικοί σκέφτονται ότι το "τέρας" είναι απλώς ένας άνθρωπος που φοράει ένα κοστούμι. Αλλά μέχρι να παραχθούν πιο πειστικά αποτελέσματα, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ρίξτε του μια ματιά μόνοι σας:



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://skeptophilia.blogspot.co.uk/2014/02/brazilian-werewolf-alert.html


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'