Το Φάντασμα δολοφονημένης Φοιτήτριας στοιχειώνει τη Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Νοέμβριο του 1969, το σώμα της 22χρονης φοιτήτριας Μπέτσυ Αάρτζμα του Πεν Στέιτ ανακαλύφθηκε στην Βιβλιοθήκης Πατέε του πανεπιστημίου, αφού μαχαιρώθηκε από ένα άγνωστο δράστη χωρίς μάρτυρες. Σήμερα, η δολοφονία παραμένει άλυτο μυστήριο και ορισμένοι πιστεύουν ότι το πνεύμα της Μπέτσυ εξακολουθεί να περπατά στις στοίβες των βιβλίων της βιβλιοθήκης.


Patriot News


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων του σχολείου Onward State, ένα αναμμένο κερί βρέθηκε πολλά χρόνια αργότερα στο τόπο του εγκλήματος, μαζί με τα αποκόμματα ειδήσεων σχετικά με το συμβάν, καθώς και οι λέξεις "RIP Betsy Ruth Aardsma, (Αναπάυσου Εν Ειρήνη Μπέτσυ Ρουθ Αάρντζμα) 11 Ιουλίου 1947-28 Νοέμβρη 1969. Υ.Γ. Επέστραψα" κακογραμμένες στο πάτωμα. Μετά από αυτή την ανακάλυψη, οι ερευνητές λένε ότι οι πολλαπλές αναφορές για στοιχειώματα και παράξενα φαινόμενα μαστίζουν το πανεπιστήμιο.

Η υπόθεση της δολοφονίας εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έντονης έρευνας, μεγάλο μέρος της οποίας διεξάγεται από ιδιώτες. Ένα από τα ενδιαφερόμενα μέρη, ο σκηνοθέτης Τόμυ Ντέιβις, έχει ολοκληρώσει μια δραματική ταινία βασισμένη στη ζωή της Αάρτζμα, αλλά ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται γιαι τα μακάβρια ή υπερφυσικά στοιχεία.

"Οι άνθρωποι λένε ότι ακούνε τις κραυγές και βλέπουν αίμα" είπε ο Ντέιβις στη σελίδα Onward State. "Δεν υπήρξαν κραυγές κατά τη διάρκεια της δολοφονίας και δεν υπήρχε ορατό αίμα." Απορρίπτει επίσης την ιδέα ότι το σημείωμα μπορεί να έχει μείνει από το δολοφόνο της Μπέτσυ. "Το γεγονός ότι σε εκείνο το χρονικό σημείο ένας δολοφόνος θα είχε πάει μακριά από αυτό μετά από 25 χρόνια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι απίθανο", είπε.



Ο απόφοιτος του Πέν Στέιτ και καθηγητής Σάσα Σκούσεκ, επίσης είναι ειδικός σχετικά με την υπόθεση, δεν αποκλείει τη πιθανότητα των φαντασμάτων, αλλά είναι επιφυλακτικός ως προς το αν το πνεύμα της Αάρτζμα πραγματικά κρύβεται στη βιβλιοθήκη.

"Ένα φάντασμα θα παγιδευτεί στη βιβλιοθήκη για μιά αιτία", δήλωσε ο Σκούσεκ. "Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη Μπέτσυ να παγιδευτεί."

Η ταινία του Ντέιβις, απλά με τον τίτλο Betsy, θα προβληθεί στο Πέν Στέιτ στις 24 Φεβρουαρίου και μπορείτε να δείτε το παρακάτω τρέιλερ. Υπάρχει επίσης ένα λεπτομερές αρχείο πληροφοριών σχετικά με την υπόθεση στο WhoKilledBetsy.org, βασισμένο στο βιβλίο του με το ίδιο όνομα.



Mετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
https://onwardstate.com/2013/11/29/forty-four-years-later-betsy-aardsma-ghost-stories-still-resonate/
http://www.whokilledbetsy.org/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'