Τι δημιουργεί μαζικά αυτές τις Μεγάλες Τρύπες στη Ρωσία;

Τα περισσότερα πράγματα έχουν λογικές εξηγήσεις. Αλλά κάθε φορά ξαφνικά, κάτι παράξενο συμβαίνει και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αρκετά καλά. Αυτή είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.


Όπως αναφέρθηκε από το Before It's News, παράξενες τρύπες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται βαθιά στα δάση της Ρωσίας και είναι τόσο μαζικές που είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για το σκάψιμο τους. Πιο παράξενο απ 'όλα είναι ότι οι τρύπες βρίσκονται σε μακρινές περιοχές που δεν υπάρχουν συνδεδεμένες συσκευές γεωτρήσεων ή θα μπορούσαν ποτέ ενδεχομένως να τοποθετηθούν και να σκάψουν το χώμα που θα περιμένατε να βρείτε κοντά σε αυτές τις μεγάλες τρύπες. Δεν υπάρχει χώμα εκσκαφής.



Έτσι, όποιος ή ότι σκάβει αυτές τις τρύπες, πώς το κάνει και ποιος είναι ο σκοπός του; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που προς το παρόν συνθέτουν ένα πλήρες μυστήριο. Αρκετοί άνθρωποι έχουν το θάρρος να μπουν βαθιά στις μυστηριώδεις τρύπες  και βρίσκουν μόνο το σκοτάδι στο τέλος του τούνελ, χωρίς να μπορούν να βρουν το σκοπό της δημιουργίας τους.

Είναι φυσικές καταβόθρες; Μια ένδειξη εξωγήινης ζωής; Το έργο των Graboids (φανταστικά σκουλήκια της ερήμου) στην πραγματική ζωή ίσως;
Σχολιάστε παρακάτω και πείτε μας τι νομίζετε.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://beforeitsnews.com/paranormal/2014/02/the-russian-mystery-holes-2464298.html
Graboids
Graboids

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'