Τρομακτικό Βίντεο καταγράφει περίεργη φασματική φιγούρα σε Ιστορική Αγγλική Παμπ

Βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η παμπ Ye Old Man and Scythe (O Γέρος και ο Σκάιθ) χτίστηκε πολύ καιρό πριν, το 1251, οπότε δεν θα πρέπει μάλλον να προκαλεί έκπληξη ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες που δείχνουν παραφυσική δραστηριότητα στο μπαρ.
Μια τέτοια ιστορία ισχυρίζεται ότι την ιστορική παμπ επισκέπτεται συχνά ο Τζέιμς Στάνλεϋ, έβδομος πρίγκιπας του Ντέρμπυ (the Seventh Earl of Derby), ο οποίος είχε το τελευταίο γεύμα του εκεί και εκτελέστηκε ακριβώς έξω από τις πόρτες της παμπ.

Ο τρέχων διευθυντής Τιμ Ντούλεϋ δεν πιστεύει αρκετά οποιαδήποτε από αυτές τις ιστορίες, αλλά η κατάσταση του ως σκεπτικιστής του παραφυσικού, αμφισβητήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν οι κάμερες ασφαλείας της παμπ κατέγραψαν κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Το Blaze αναφέρει ότι ο Ντούλεϋ βρήκε ένα ποτήρι σπασμένο στο πάτωμα του μπαρ, ενώ κανείς δεν ήταν μέσα στη παμπ και έτσι έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας και ανακάλυψε ότι μυστηριωδώς σταμάτησε να λειτουργεί στις 6:18 π.μ., την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν είδε το υλικό πριν σταματήσει η κάμερα να καταγράφει, έπαθε το σοκ της ζωής του και τώρα θεωρεί τον εαυτό του φανατικό οπαδό του παραφυσικού.

Ελέγξτε το τρομακτικό βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας αν ξέρετε τι το κάνε αυτό!


Έρευνα-Mετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.theblaze.com/stories/2014/02/17/does-the-creepy-image-caught-on-historic-pubs-security-cam-show-something-paranormal/#

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'