Έχει Φαντάσματα η Πανεπιστημιούπολη της Αθήνας στη Γεωργία;

Πολλά ιστορικά κολέγια έχουν τρομακτική φήμη (όπως η φερόμενη ως στοιχειωμένη βιβλιοθήκη στο Πεν Στέιτ), αλλά αυτό που είναι σπάνιο ότι όταν ένα ολόκληρο πανεπιστήμιο έχει όχι μόνο μια δύο ιστορίες, αλλά πολλαπλές ιστορίες φαντασμάτων. Τέτοια είναι η περίπτωση του Πανεπιστημίου της Πανεπιστημιούπολης της Αθήνας στη Γεωργία, η οποία σύμφωνα με την τοπική παράδοση φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από φαντάσματα.




Τουλάχιστον δύο σπίτια αδελφότητας στην πανεπιστημιούπολη λέγεται ότι είναι στοιχειωμένα, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού της αδελφότητας Άλφα Δέλτα Γάμμα (παραπάνω φωτογραφία), που κάποτε υπήρξε το σπίτι του πρώην γερουσιαστή Τζέιμς Γιάνσεϋ Κάριθερς, του οποίου η κόρη Σούζυ κρεμάστηκε στη σοφίτα, αφού την παράτησε ο μέλλων σύζυγος της. Σύμφωνα με το έγγραφο των φοιτητών Red & Black, πολλά μέλη της Άλφα Δέλτα Γάμμα έχουν αποδεχθεί το μύθο, υποστηρίζοντας ότι ο καθένας που ζει στην "Γαμήλια Σουίτα", όπου πιστεύεται ότι η Σούζυ έμενε πριν το θάνατο της, θα είναι παραδόξως τυχεροί στην αγάπη.



Το σπίτι της αδελφότητας Φι Μι (παραπάνω φωτογραφία) έχει πάρει το δικό του παραφυσικό μυστήριο. Ισχυρίζεται ότι η κατοικία είναι ακόμα κατειλημμένη από το περιπλανόμενο, πνεύμα ενός κοριτσιού που κλαίει με λυγμούς και ονομάζεται Χάνα Χάμιλτον, της οποίας ο αρραβωνιαστικός είτε αυτοπυροβολήθηκε ή δολοφονήθηκε, το σώμα του θάφτηκε κάτω από τα πρώτασκαλιά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα παραφυσικής ιστορίας της Γεωργίας Southern Spirit Guide, το σχήμα του σταυρού έχει ειπωθεί ότι εμφανίζεται στο πάτωμα στο σημείο όπου συνέβη ο πυροβολισμός.



Η Αίθουσα του Τζο Ε. Μπράουν (παραπάνω φωτογραφία) περιέχει μια σκάλα που φαίνεται να οδηγεί στο πουθενά. Το παράξενο αδιέξοδο έχει συνδεθεί με ιστορίες ενός φοιτητή που αυτοκτόνησε λίγο μετά την ολοκλήρωση της αίθουσας (αρχικά ένας κοιτώνας) το 1932. Το σώμα του φημολογείται ότι θάφτηκε σε ένα μυστικό δωμάτιο σφραγισμένο πίσω από αυτές τις ίδιες τις σκάλες.

Ακόμα και το κτήριο διεύθυνσης του σχολείου μπορεί να στεγάζει ένα φασματικό κάτοικο:
Σύμφωνα με το παραφυσικό (και συνώνυμο με μας) μπλογκ Αcross the veil, το φάντασμα του ομοσπονδιακού αξιωματικού Τσαλς Μόρις ακόμα εξακολουθεί να περιφέρεται στους διαδρόμους και του αρέσει να κλωτσάει πίσω την αγαπημένη του κουνιστή καρέκλα στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://beautifulchapter.tumblr.com/post/40131270425/alpha-gamma-delta-at-the-university-of-georgia
http://www.redandblack.com/variety/sorority-house-haunted-by-heartbroken-bride/article_cd32daf8-77b0-5e87-a21e-167a2c39d8d3.html
http://southernspiritguide.blogspot.com/2011/06/town-and-gown-ghosts-of-athens-and_21.html
http://acrosstheveil.tumblr.com/post/51809435292/fearof-theunknown-university-of-georgia-unhappy


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'