Πλέον με αποδείξεις: Δεν υπάρχουν Τουρκόσποροι στο "αίμα"-Μόνο στη Ψυχή

«ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΡΟΣΜΕΙΞΕΩΝ»
«Ξαδέρφια» μας σε ποσοστό 30% οι Πολωνοί


Παρατηρήσεις ΑΟΡΑΤΟΥ
Πριν περάσουμε στο συγκεκριμένο άρθρο για τις πληθυσμιακές μετακινήσεις αλλά και για την καθαρότητα του DNA από τα 2 Αγγλικά πανεπιστήμια, να κάνουμε μερικές παρατηρήσεις.
Το δημοσίευμα του Έθνους σκοπίμως προσπαθεί να περάσει την εντύπωση ότι ο ελλαδικός χώρος δέχτηκε προσμίξεις από τις συγκεκριμένες ας πούμε φυλές, Πολωνούς, Ιρανούς, Ιταλούς, Άγγλους, Σύριους κλπ.

Ξεχνούν την Ελληνική Ιστορία, Παράδοση και Μυθολογία
Το βασικό: Ο λαός που ζούσε στον Ελλαδικό χώρο έκανε πολλές, μα πάμπολες εκπολιτιστικές, μεταναστευτικές εκστρατείες προς όλες τις κατευθύνσεις.
1. Πολωνία, Αν.Γερμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Βαλτική ακόμα και Σκανδιναβία, Βρεττανικές Νήσους.
    Έχουν βρεθεί πάμπολλοι πιστοποιημένοι Μυκηναϊκοί και Μινωϊκοί Οικισμοί αλλά και αμφορείς, κοσμήματα κλπ. Μην ξεχνάμε τις εμπορικές σχέσεις που είχαν αναπτύξει επίσης.
2. Η Συρία, Ιορδανία αποτελούσαν φυσικό χώρο των Ελλήνων μέχρι και πολύ πρόσφατα. Τα τελευταία 3.000 χρόνια και περισσότερο, πολλές φορές αυτές οι περιοχές ήταν πιο Ελληνικές κι από την Ηπειρωτική Ελλάδα.
3. Το Ιράν...Ή αλλιώς Περσία...Με απογοητεύει η μικρή ταύτιση DNA, καθώς γενάρχης των Περσών είναι ο Έλληνας μυθικός ήρωας  Περσέας. Επίσης οι σχέσεις των δύο λαών είναι κάτι παραπάνω από στενές τα τελευταία 3.000 χρόνια. Περσικοί πόλεμοι αλλά και Αλεξανδρινή κατάκτηση της Περσίας.
4. Η Κύπρος. πρόκειται σαφέστατα για ανθελληνική προπαγάνδα, οι Άγγλοι θέλουν να δείξουν ότι οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες. Την προπαγάνδα αυτή φυσικά ασπάζεται και προωθεί το Έθνος.
5. Οι Ιταλοί της Νοτίου Ιταλίας. Τόσο οι Αγγλοι όσο και το Έθνος, ξεχνάνε ότι η Κάτω Ιταλία είναι η Μεγάλη Ελλάδα. Magna Grecia λεβέντες.

Παρά την προπαγάνδα τα συμπεράσματα βγαίνουν πολύ εύκολα:

α)Το ελληνικό DNA δεν έχει αλλοιωθεί ίσα ίσα έχει επηρεάσει άλλους λαούς
β) Το πρόβλημα στον ελληνικό λαό δεν είναι το DNA, αλλά οι συνειδήσεις της πλειοψηφίας του λαού (αυτές που εξαγοράζονται για ένα ρουσφέτι κλπ) και η παιδεία, η αρετή. Το πρόβλημα είναι καθαρά ιδεολογικό και συνειδησιακό. Τελικά πόσοι είναι συνειδητοί Έλληνες; Πιστεύω με το ζόρι 1000...

Διαβάστε το άρθρο:

Το άρθρο υπογράφουν οι Στέλιος Βογιατζάκης, Κατερίνα Ροββά

Το DNA των σημερινών Ελλήνων και άλλων λαών του πλανήτη αποκωδικοποιεί ο πρώτος «Γενετικός Ατλας της Ιστορίας των Ανθρώπινων Προσμείξεων» που κατήρτισαν επιστήμονες από δύο πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Οι ειδικοί καταρρίπτουν για ακόμη μια φορά τη θεωρία της φυλετικής καθαρότητας εξηγώντας ότι «η πλειονότητα των ανθρώπινων πληθυσμών συνιστά προϊόν μείξης διαφορετικών φυλετικά ομάδων που αναμειγνύονται μεταξύ τους τα τελευταία 4.000 χρόνια».

Για τη χώρα μας, και ύστερα από εξέταση δειγμάτων DNA, διαπίστωσαν ότι το γονιδιακό αποτύπωμα του σύγχρονου Ελληνα προσομοιάζει κατά 30% με αυτό του σημερινού πολωνικού πληθυσμού, κατά 15,1% με των Ιταλών του Νότου, κατά 11,8% με αυτό των Κυπρίων και κατά 10,1% με το DNA του ιρανικού πληθυσμού.

Ο ερευνητής του Ινστιτούτου Γενετικής του Πανεπιστημίου UCL της Αγγλίας δρ Γκάρετ Χέλενθολ εξηγεί στο «Εθνος» ότι «την περίοδο της πρόσμειξης, στις αρχές του 10ου αιώνα, μετακινήθηκαν στον ελλαδικό χώρο σλαβικά φύλα από την Κεντρική Ευρώπη τα οποία αναμείχθηκαν με τους ντόπιους πληθυσμούς. Αυτό δικαιολογεί και τις ομοιότητες του σύγχρονου ελληνικού DNA με το αντίστοιχο πολωνικό».

Ο ερευνητής του UCL θεωρεί καθοριστική την κάθοδο των Σλάβων στη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού DNA, και θεωρεί βέβαιο ότι ακόμα παλαιότερα είχαν προηγηθεί και άλλες προσμείξεις. «Δεν εννοούμε ότι ο σημερινός Ελληνας είναι κατά 30% Πολωνός αλλά ότι το γενετικό υλικό του μοιάζει κατά 30% με αυτό του πληθυσμού που συναντάται σήμερα στην Πολωνία», διευκρινίζει ο δρ Χέλενθολ.

Το σημερινό ελληνικό DNA συναντάται σε σημαντικά ποσοστά στο DNA άλλων λαών: Στους Κύπριους (22,7%), στους Βούλγαρους (14,8%), στους Ιταλούς του Νότου (12,8%) και στους Τούρκους (11,1%).

Ενδιαφέρον για τους ερευνητές είχε η περίπτωση της φυλής των Καλάς στο Πακιστάν, οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η εξέταση του DNA τους έδειξε ότι έχουν στοιχεία από λαούς της Βόρειας Ευρώπης και της Μικράς Ασίας, κάτι που ταιριάζει με το προφίλ της στρατιάς του Αλεξάνδρου, αλλά δεν απάντησε με βεβαιότητα στο ερώτημα αν όντως κατάγονται από αυτούς. «Απάντηση θα είχαμε μόνο αν μπορούσαμε να εξετάσουμε το DNA του Μ. Αλεξάνδρου» τονίζει ο δρ Χέλενθολ.

Το δείγμα που αναλύθηκε περιελάμβανε γενετικό υλικό 1.490 ατόμων από 95 φυλετικές ομάδες. Η έρευνα εκπονήθηκε με τη συνεργασία των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης και University College of London (UCL) και του Ινστιτούτου Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ της Λειψίας. Ο «Γενετικός Ατλας» είναι διαθέσιμος, μαζί με επεξηγηματικά ιστορικά γεγονότα, στο http://admixturemap.paintmychromosomes.com/
Από το Έθνος

Πηγή: http://www.sciencemag.org/content/343/6172/747.full


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις