AΠΙΣΤΕΥΤΟ: O Μπρέιβικ απειλεί με απεργία πείνας αν δεν του δοθεί PlayStation 3

Ο Νορβηγός τρομοκράτης Άντερς Μπρέιβικ απαιτεί να του δοθεί ένα βίντεο παιχνίδι, απειλώντας οτι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας, ανέφερε τη Παρασκευή το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.


Σε επιστολή που διέρρευσε στο πρακτορείο έκθεσης, ο Μπρέιβικ περιγράφει τις συνθήκες φυλάκισης του ως "βασανιστήρια". "Η απεργία πείνας δεν τελείωσε όσο o υπουργός Δικαιοσύνης Άντερς Άνουνντσο της Νορβηγίας και ο επικεφαλής των σωφρονιστικών ιδρυμάτων δεν σταματούν να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ζώο", -δήλωσε ο τρομοκράτης. Στο εγγύς μέλλον, υποσχέθηκε μια ημερομηνία για την έναρξη της απεργίας.

O Mπρέιβικ ζήτησε το PlayStation 2 να αντικατασταθεί με μια νεότερη έκδοση, ένα PlayStation 3" "με πρόσβαση σε παιχνίδια ενηλίκων που θα επέλεγα για τον εαυτό μου".

Επιπροσθέτως ζήτησε να βελτιωθούν οι συνθήκες των ημερήσιων περιπάτων του και να του παρέχεται το δικαίωμα σε μια ελεύθερη επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Ο Νορβηγός τρομοκράτης για λόγους ασφαλείας κρατείται ξεχωριστά από τους άλλους κρατουμένους. Ο Μπρέιβικ ισχυρίζεται ότι έχει δικαίωμα σε ένα ευρύτερο "φάσμα δραστηριοτήτων" εξαιτίας της απομόνωσης του.

Mετάφραση-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
РИА Новости 
http://ria.ru/world/20140214/994950510.html?utm_source=fb1 # ixzz2tLHacWH5

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'