ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!!!

Δεν ξέρουμε εάν επιβεβαιώνεται και πάλι η οικογενειοκρατία, το σίγουρο πάντως είναι ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν στήριζε τυχαία τον Μελισσανίδη κατά το παρελθόν, όταν βρισκόταν στα μαχαίρια με τον Σ. Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ. Το... επισημαίνουμε γιατί διαβάσαμε πληροφορίες στον Κυριακάτικο Τύπο ότι η Αλεξία Μπακογιάννη προσελήφθη ως σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του ΟΠΑΠ.

Για τους αναγνώστες που δεν θυμούνται την παλαιότερη υπόθεση, τους υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση της νέας σύμβασης του ΟΠΑΠ με την Intralot έφερε στη Βουλή, με ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ ζητά να μάθει από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για ποιους λόγους και πώς αποφασίστηκε το ΤΑΙΠΕΔ να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού με μόλις το 3,13% και όχι με το σύνολο (33%) των μετοχών (κίνηση που απέβλεπε στο να συμπληρωθεί απλώς η απαρτία) και αν αυτό ήταν εις γνώση του Γ. Στουρνάρα.
Τι άλλο θα δούμε από εδώ και πέρα;

Πηγή



2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ γιά μας δεν γίνονται διορισμοί, γιατί θα ρίξουμε τη χώρα έξω. Δεν φτάνει που πληρώνονται τα άντερά τους, εξακολουθεί και το φαγοπότι και οι μίζες και μας περνάνε για ηλίθιους ακόμη. Αυτοί θα τρώνε, εμείς θα πληρώνουμε τα σπασμένα τους. Δεν φοβούνται που κυκλοφορούν; Σκοπεύουν να μείνουν στην Ελλάδα μετά τις εκλογές; Θα δούμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'