Νέα δημοσκόπηση: ​Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ - 11% η ΧΑ

Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ και Β΄ Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής σε νέα δημοσκόπηση της GPO για το Newpost. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μπαίνουν οριακά στη Βουλή, ενώ η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα.


Αναλυτικά, σχετικά με την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές και τις εθνικές εκλογές Α΄ Αθήνας, το 19,8% των ερωτηθέντων απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 19% την ΝΔ, το 10,5 % την Χρυσή Αυγή, το 5,9% το ΚΚΕ, το 4,3% τους ΑΝΕΛ, το 3,8% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 7% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 17%.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές Α΄ Αθήνας, το 18,5% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 18% την ΝΔ, το 9,1% την Χρυσή Αυγή, το 5,5% το ΚΚΕ, το 4,3% τους ΑΝΕΛ. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ισοψηφούν με ένα ποσοστό 3,6% να δηλώνει την προτίμηση του σε αυτά τα δύο κόμματα. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 21, 7%.

Την ίδια στιγμή, σχετικά με την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές και τις εθνικές εκλογές Β΄ Αθήνας, το 24,4% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,9% την ΝΔ, το 8,2 % την Χρυσή Αυγή, το 7% το ΚΚΕ, το 4,4% τους ΑΝΕΛ, το 3,9% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 5% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 17,4%.

Ενώ, σχετικά με την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές Β΄ Αθήνας, το 22,5% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,4% την ΝΔ, το 7,9% την Χρυσή Αυγή, το 7% το ΚΚΕ, το 4,5% τους ΑΝΕΛ., το 3,9% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 5% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 19% .

Παράλληλα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές και τις εθνικές εκλογές στην περιφέρεια Αττικής, το 24,6% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,9% την ΝΔ, το 11,1% την Χρυσή Αυγή, το 4,9% το ΚΚΕ, το 4% τους ΑΝΕΛ, το 3% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 1% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 17,4%

Τέλος, στο ερώτημα σχετικά με την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές στην περιφέρεια Αττικής, το 20% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 13,5% την ΝΔ, το 8,6% την Χρυσή Αυγή, το 4,8% το ΚΚΕ, το 4 % τους ΑΝΕΛ., το 2,9% το ΠΑΣΟΚ και το 3% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 23,9%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις