Έβαλαν γουρούνια στο χώρο του τεμένους στον Βοτανικό; (BINTEO)

Ένα βίντεο που ανέβηκε χθες στο youtube στο οποίο δείχνει κεφάλια και αίμα (;) γουρουνιών στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρχών αλλά και όλων των εμπλεκομένων.

Ο χρήστης το ανέβασε με τον τίτλο, «η ώρα των Ελλήνων ήρθε» και είναι γυρισμένο σε συνθήκες απόλυτου σκότους.
Από τα λίγα πλάνα του περιβάλλοντος χώρου που εμφανίζονται φαίνεται πως πιθανότατα πρόκειται για τον συγκεκριμένο χώρο στον Βοτανικό αν και πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει απόλυτο σκοτάδι.
Αυτός ή αυτοί που προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια προφανώς επιθυμούσε να βεβηλώσει τον χώρο ώστε να καταστεί αδύνατη η κατασκευή του τεμένους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα ούτε από κάποιον κρατικό φορέα ενώ είναι απορίας άξιο πως κατόρθωσε ο «σαμποτέρ» να προβεί σε αυτήν την ενέργεια σε έναν χώρο ο οποίος υποτίθεται πως είναι φυλασσόμενος, εάν φυσικά αποδειχθεί τελικά ότι πρόκειται για το σημείο ανέγερσης του τεμένους.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ενέργεια η οποία μόνο καλές υπηρεσίες δεν παρέχει στην χώρα αλλά και στις χιλιάδες των χριστιανών που ζουν στηις ευαίσθητες περιοχές του μουσουλμανικού κόσμου.


ΠΗΓΗ
το είδαμε εδώ

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΄Οταν αυτοί σφάζουν, βιάζουν γυναίκες, βεβυλώνουν χριστιανικούς ναούς, στο όνομα του Μωάμεθ εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Αν πάλι δεν συνέβη, θα γίνει σίγουρα όπως συνέβη σε ανάλογες περιπτώσεις στη Γερμανία, Βέλγιο, κ.α Ο χώρος αυτός στον Βοτανικό προοριζόταν να γίνει γήπεδο του ΠΑΟ και όχι χώρος λατρίας - συγκέντρωσης ισλαμοφασιστών. Με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ στα δημοτικά συμβούλια διατυμπάνιζε υποβάθμιση χώρου αν κτιζόταν το νέο γήπεδο του ΠΑΟ διότι στην ουσία ήθελε το τέμενος στη θέση του! Καλά τόσο ηλίθιους μας περνάτε; Τους κατοίκους τους ρώτησατε; Εδω μία Αφρικανική χώρα η Αγκόλα αποφάσισε να γκρεμίσει όλα τα τζαμιά και να κυνηγήσει το ΙΣΛΑΜ μετά τις πρωτοφανείς σφαγές- αγριότητες και καταστροφές που προξένησαν στη χώρα. Και εμείς εδώ θα τους καμαρώνουμε κτίζοντας τέμενος με δανεικά του ΔΝΤ;
    Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Η ανοχή έχει τα όρια της. Ας παντρέψουν (με πολιτικό γάμο) τις θυγατέρες τους, με τους ισλαμιστές, όλοι εκείνοι οι άθεοι ψευτοκουλτουριάρηδες ανθέλληνες αριστεροί που τους υποστηρίζουν και να τους ευχηθούμε καλούς απογόνους (με πολιτική βάπτιση).....

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Αν ζούσε σήμερα ο υπερπατριώτης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θα ξαναέδινε την εντολή: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'