Η γυναίκα που έσφαξε o Αλβανός στο Ρίον, είναι η Ναταλία Βουτσινά

Επιβεβαιώνεται από αστυνομικές πηγές ότι η γυναίκα που έσφαξε σήμερα το πρωί στο Ρίον, άνδρας Αλβανικής καταγωγής, είναι η γνωστή Πατρινή Ναταλία Βουτσινά. Όπως έχουμε ήδη μεταδώσει, ο άνδρας εμφανίστηκε στην Αστυνομία και παραδόθηκε ομολογώντας την πράξη του. Οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη Ναταλία μέσα σε λίμνη αίματος.
Ο άνδρας ήταν γνωστός της οικογένειας του θύματος, καθώς έκανε εργασίες τόσο στο σπίτι όσο και στο κατάστημα που διατηρούσαν. Όταν παραδόθηκε στην Αστυνομία υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και την έσφαξε.

Η Ναταλία ήταν σύντροφος του γνωστού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη που σήμερα είναι 10 χρονών. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο τεχνικό γραφείο του αδελφού της. Παλιότερα διατηρούσε κατάστημα με ρούχα στην Κανακάρη, ενώ η αδελφή της Νέλη διατηρούσε βιβλιοπωλείο. Το θέαμα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί ήταν συγκλονιστικό. Βρήκαν την Ναταλία μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε δεχθεί τουλάχιστον τρεις μαχαιριές, μία εκ των οποίων στην καρωτίδα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Σχετικά θέματα:
Το θέμα είναι ότι χάθηκε η Ναταλία, όχι τι λέει ο δολοφόνος
Δεύτερο σκληρό χτύπημα της ζωής για τον Ανδρέα Βρη
Έσφαξε γυναίκα στο Ρίον και παραδόθηκε. Γνωστή πατρινή το θύμα

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'