Έκαψαν την ελληνίδα κατάσκοπο στην Τουρκία - Στο HOT DOC που κυκλοφορεί

Τα success stories του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν έχουν τέλος. Μετά την τεράστια επιτυχία στην οικονομία ένα νέο success story ήρθε να προστεθεί αυτή τη φορά στην εθνική ασφάλεια της χώρας.

Η γκάφα του διοικητή της ΕΥΠ δεν έχει προηγούμενο. Μία νεαρή αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ η οποία μετατάχθηκε στην ΕΥΠ στα τέλη του 2012 με επιλογή της διοίκησης της ΕΛ.ΑΣ, στάλθηκε στην Τουρκία ως όργανο των ελληνικών υπηρεσιών με κεκαλυμμένη δραστηριότητα.
Η εν λόγω αξιωματικός μόνο άγνωστή και κρυφή δεν είναι, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο προβελημένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Είχε υπηρετήσει στο γραφείο του αρχηγού, ήταν υπεύθυνη εθιμοτυπίας, έγραφε ως συντάκτρια στο περιοδικό του αρχηγείου της Αστυνομίας «Αστυνομική Ανασκόπηση», ενώ κατά το παρελθόν είχε μεταβεί επισήμως στην Τουρκία σε επίσημη αποστολή της ΕΛ.ΑΣ. συνοδεύοντας έλληνα στρατηγό.
Επίσης η εν λόγω αξιωματικός διαθέτει και προφίλ σε διάφορες σελίδες κοινωνικές δικτύωσης, όπου παραθέτει αναλυτικά το βιογραφικό της.
Με απλά Ελληνικά, η τοποθέτηση της εν λόγω κυρίας στη θέση της κατασκόπου στην καρδιά της Τουρκίας, ήταν απλά ένα δωράκι στην τουρκική ΜΙΤ. Μία κίνηση που θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το σύστημα της ελληνικής κατασκοπείας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο HOT DOC που κυκλοφορεί...

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. please κάντε υπομονή μέχρι την Κυριακή … μήπως το Φιλί ζωής στην μνημονική κυβέρνηση από τον Τσίπρα.... αποδεδειχθεί νεκροφίλημα.
    From HEIL GAP (or mind the GAP)
    http://heilgap.blogspot.com/2013/11/please.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'