Σοκ στο πανελλήνιο από το νέο ξανθό αγγελούδι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά


Από τη Βουλγαρία οι βιολογικοί γονείς της.
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά τον εντοπισμό ενός 4χρονου κοριτσιού το οποίο βρέθηκε να ζει με μία οικογένεια Ρομά στον καταυλισμό Υψώματα Διαβατών...


αν και δεν έχει καμία απολύτως βιολογική συγγένεια μαζί τους.
Η υπόθεση η οποία παρουσιάζει πολλά στοιχεία με αυτή της μικρής Μαρίας, αποκαλύφθηκε από την εισαγγελέα Σύρμω Κακκάλη στο πλαίσιο της διεξοδικής έρευνας που διέταξε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία ανέφερε πως οι εισαγγελίας όλης της χώρας πρέπει να διεξάγουν έρευνες στα ληξιαρχεία, με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας, αναφέρει η Espresso.


Η κ. Κακκάλη εντόπισε την περίπτωση της 4χρονης η οποία στα χαρτιά εμφανιζόταν να έχει βιολογικούς γονείς ένα ανδρόγυνο Ρομά το οποίο διαμένει στον καταυλισμό στα Διαβατά. Οι υποψίες της κ. Κακκάλη κινήθηκαν από το γεγονός πως η γέννηση της μικρής Χριστίνας είχε δηλωθεί μόλις 6 μήνες από την προηγούμενη γέννα της Ρομά «μητέρας» της.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και η οικογένεια υποβλήθηκε σε τεστ DNA το οποίο επιβεβαίωσε το γεγονός πως η μικρή Χριστίνα δεν είχε καμία βιολογική συγγένεια με τους εν λόγω Ρομά. Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στους δύο Ρομά για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η μικρή Χριστίνα μεταφέρθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ωστόσο, οι δύο Ρομά, φέρονται να ισχυρίζονται πως την μικρή Χριστίνα την άφησαν σε αυτούς οι γονείς της. οι οποίοι είναι Βούλγαροι Ρομά και αδυνατούσαν να τη μεγαλώσουν λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της μικρής Χριστίνας, οι οποίοι σύμφωνα με τους συλληφθέντες Ρομά βρίσκονται στη Βουλγαρία.

parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'