Εντολή για έλεγχο πόθεν έσχες στον εργατολόγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


Στο στόχαστρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής αναμένεται να μπει ο δικηγόρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας κ. Δραγάτης φέρεται να έχει ζητήσει από την επιτροπή να προβεί σε έρευνα επί της κινητής και ακίνητης περιουσίας του βουλευτή, για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι έχει εκδοθεί πόρισμα από το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο δεν είχε δηλώσει 1 εκατ. ευρώ.


 Η επιτροπή πρόκειται να ελέγξει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του βουλευτή και να τα συγκρίνει με τις δηλώσεις πόθεν έσχες που έχει καταθέσει. Σε περίπτωση που διαπιστώσει αναντιστοιχίες, τότε θα τον καλέσει προκειμένου να δικαιολογήσει τις διαφορές, σύμφωνα με τα "ΝΕΑ".

 Το «ορφανό» εκατομμύριο
 Ο κ. Μητρόπουλος, όπως είχε αποκαλύψει το zougla.gr, είχε πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι δεν έκοψε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ύψους 1 εκατ. ευρώ.
 Η υπόθεση αφορά μια κληρονομιά και έγινε γνωστή από δύο συνεργάτες του Αλέξη Μητρόπουλου, οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.
 Στην έκθεση ελέγχου που συνέταξαν οι ελεγκτές τον Μάρτιο του 2013, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Μητρόπουλος το 1999 δεν εξέδωσε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή άλλου φορολογικού στοιχείου αξίας 942 χιλ. 136 ευρώ προς πελάτισσά του για τις νομικές υπηρεσίες που της παρείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις