ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ....


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Νέα εκδοχή ανακάλυψαν οι Σαουδάραβες παιδεραστές … για το πως θα εκμεταλλεύονται τα πολύ μικρά κορίτσια της Συρίας ώστε να κάνουν μαζί τους σεξ.
Αυτό είναι νόμιμο σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.
Πλούσιοι Σαουδάραβες πηγαίνουν στην Ιορδανία … για να «παντρευτούν» προσωρινά τις ανήλικες προσφυγοπούλες από τη Συρία, χρησιμοποιώντας τες σεξουαλικά για μια ημέρα ή μια εβδομάδα ή μέχρι να κουραστούν από αυτά τα παιδιά … και μετά επιστρέφουν το κορίτσι στον μεσίτη ... και κάνουν το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά με ένα άλλο κοριτσάκι. 

 https://www.youtube.com/watch?v=edW_qC9bxHw&feature=youtu.be
Όσο μικρότερο είναι το κορίτσι … τόσο το καλύτερο, αν και ο κανόνας είναι 13 και 14 ετών.
Τα κορίτσια με τα πράσινα μάτια και τα ξανθά μαλλιά έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους διεστραμμένους εκ της Σαουδικής Αραβίας.Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν προσπαθήσει να σταματήσει την εμπορία των παϊδιών αυτών αλλά δεν το κατάφεραν …  "επειδή το επιτρέπει ο Νόμος της Σαρία."
Και οι γονείς τους το επιτρέπουν, επειδή χρειάζονται τα χρήματα.


HEIL GAP ( or mind the GAP)

Όταν οι έλληνες, καταλάβουν τι σημαίνει η εξάπλωση του Ισλαμισμού στην Ελλάδα και το έγκλημα των κυβερνώντων, θα είναι πολύ αργά πια....
From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Καλή σας ημέρα κυρία Σουφλή …
Χμ, όταν οι έλληνες, καταλάβουν τι ακριβώς σημαίνει για την πατρίδα τους … το ότι στην Νορβηγία, προχθές απολύθηκε μια τηλεοπτική παρουσιάστρια γιατί φορούσε ένα χριστιανικό σταυρό κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της …. «μάλλον τότε θα είναι πολύ αργά και για την Ελλάδα».

Όπως ακριβώς είναι αργά πλέον για τα οικονομικά μας ζητήματα … από την στιγμή που ο λαός μας … ψηφίζοντας το μνημονικό δίδυμο Βενιζέλου-σαμαρά … είναι προφανές ότι συμφώνησε έτσι και σε όλα τα πεπραγμένα των μνημονικών κολαούζων ( δάνεια, βρετανικό δίκαιο για το 90% των δανείων, κουρέματα μισθών συντάξεων κλπ) αλλά το κυριότερο αποποιήθηκαν και κάθε έννομου δικαιώματος τους να επικαλεστούν το « Απεχθές Χρέος (odious debt)»
(Απεχθές χρέος είναι μια θεωρία στο διεθνές δίκαιο, σύμφωνα με την οποία το δημόσιο χρέος που προκύπτει από ένα καθεστώς, για σκοπούς που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενός κράτους, δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικό στην αποπληρωμή του.)

Τώρα σε ότι αφορά τα …. περαιτέρω …
Χμ, διαβάστε κάτι από την pravda.ru 15 Νοεμ του 2013 και ….

Η Δημοφιλή παρουσιάστρια τής νορβηγικής τηλεόρασης Siv Kristin Sallmann απομακρύνθηκε από τη εργασία της «διότι εμφανίστηκε στον αέρα με ένα σταυρό στο στήθος της».
Η εμφάνιση της γυναίκας στην οθόνη με ένα χρυσό μενταγιόν, διακοσμημένο με μαύρα διαμάντια στο σχήμα του χριστιανικού συμβόλου μας, προκάλεσε την οργή ενός μέρους των θεατών.
Τα μέλη της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας οργάνωσαν διαδηλώσεις υποστηρίζοντας ότι «μια αλυσίδα με σταυρό προσέβαλε το Ισλάμ».
Σύμφωνα με αυτούς … εμφανίζοντας το χριστιανικό σύμβολο.το τηλεοπτικό κανάλι δεν εγγυάται την αμεροληψία (…)
Ως εκ τούτου, ο διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού NRK μετά από μια συνομιλία με ομάδες συζήτησης αναγκάστηκε να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της ώστε να μην γίνει πηγή διχόνοιας και εγκλήματος.
HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ.
Κάτι που δεν κατάλαβα καλά : ότι ο διευθυντής αναγκάστηκε να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της ώστε να μην γίνει "ο σταυρός" πηγή εγκλήματος και διχόνοιας ;;;;;
Μα τι άλλο ;;;;;
Ή μήπως παρεξήγησα έναν ακόμη λ@κέ της παγκοσμιοποίησης ;;;;; 

https://www.google.co.uk/search
ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ .... - Κατοχικά Νέα
www.katohika.gr/.../oute-ta-zoa-den-tha-to-ekanan-avt... - Translate this page
4 hours ago - From HEIL GAP ( or mind the GAP). Νέα εκδοχή ανακάλυψαν οι Σαουδάραβες παιδεραστές … για το πως θα εκμεταλλεύονται τα πολύ μικρά ...

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.

Ε ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ;;;;;;;;;
ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ;;;;;;;
ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ …. HEIL GAP ( or mind the GAP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις