Καλά τον Σαμαρά τον ψηφίσαν οι ελληνο-ποιημένοι, τούτον εδώ ποιοι λαμπροί εγκέφαλοι τον έμπασαν στη βουλή ;;;From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Έλεος …  Πάνο … κύριε πρώην υπουργέ της εμπορικής ναυτιλίας μας … 
Χμ, μήπως μας περνάτε για τόσο αφελείς, και μας λετε ότι οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν τα ελληνικά εμπορικά πλοια για χρέη του δημοσίου ;;;;;;; χμ, ότι μπορούν να κατάσχουν κάθε τι το ελληνικό ;;;;
Χα, χα, χα !!!


Και μετά κάποιοι παραπονούνται για τους έλληνες εφοπλιστές και τους οικτίρουν και από πάνω …  γιατί λέει πήραν τα καράβια τους και έφυγαν στο εξωτερικό !!!


Sorry …. μα με τέτοιον υπουργό ….


Χμ, μπορεί τα βαπόρια να πήγαιναν αύτανδρα στον πάτο της βρώμικης θάλασσας!  Λίγο λογική δεν θα έβλαπτε νομίζω κύριε πρώην υπουργέ της εμπορικής ναυτιλίας μας … απλούστατα δηλαδή ... να κάτσετε κύριε και να σκεφτείτε ότι «τα πλοία δεν ανήκουν στην σημαία τους αλλά στον εφοπλιστή τους» … χμ, καλύτερα μάλλον θα έλεγα ότι ανήκουν στους μετόχους της πλοιοκτήτριας εταιρίας …. δηλαδή στο City και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης … σε μετόχους ...  οι οποίοι μέτοχοι …  ενίοτε ... μπορούν κάλλιστα να είναι και οι δανειστές μας.

Βέβαια ο κύριος καμένος έχει πάντα δίκιο …. πρώτα είχε δίκιο όταν υπηρετούσε σε καίρια πόστα την κυβέρνηση της Ν.Δ. … μέχρις ότου αυτή έφτασε την χώρα στο χάλι που την έφτασε .


Μετά είχε πάλι δίκιο … διότι … "διότι μετά διάβασε δέκα άρθρα από το διαδίκτυο και νόμισε ότι έγινε αντι-συστημικος" … αλλά να … και πάλι είχε δίκιο διότι δεν τον ενόχλησε κανείς μας όταν λεηλατούσε τα άρθρα μας από το διαδίκτυο … ώστε να φτιάξει εν μια νυκτί … χα, χα, χα … το καταστατικό του «ανεξαρτήτου» κόμματος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων . Του HEIL GAP ( or mind the GAP )

Τελικά με τόσα άτομα που διάβασαν το άρθρο αυτό εδώ στην Olympia.gr … και που συμφωνούν μαζί του …

Χμ,  κατάλαβα τελικά ότι σε αυτή εδώ την πατρίδα ο καθένας μπορεί να λέει ότι κατεβάζει ο λαμπρός εγκέφαλος του …  και να έχει πάντα δίκιο …


Ναι δίκιο … αφού πρώτα κάποιοι άλλοι λαμπροί εγκέφαλοι φρόντισαν και τον εξέλεξαν ως αντιπρόσωπο τους στο κοινοβούλιο!
Είπατε τίποτα ;;;;


HEIL GAP ( or mind the GAP)


Υ.Γ.1


Μην τρελαίνεστε … δεν το αξίζουν !!!


Υ.Γ.2


Ενημερωτικά : Χμ, υπάρχουν βέβαια και κάτι νησάκια ... που σε δέχονται στην σημαία τους  συντομότερα από ότι θα έκανε ο ναύτης σου να φτάσει μέχρι την πρύμνη … για να υψώσει την νέα σημαία του πλοίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις