ΠΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΜΕ - Al Jazeera: Τα ελληνικά ΜΜΕ λόγω δανείων ελέγχονται απόλυτα από την τρόικα (vid)

Aφιέρωμα στον απόλυτο έλεγχο της τρόικα και ειδικότερα της Γερμανίας στον οποίο έχουν περιέλθει στα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ κάνει το "αραβικό CNN" το Al Jazeera.
Γερμανός δημοσιογράφος που πραγματοποίησε την έρευνα αποκάλυψε ότι "τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλέον από την Τρόικα, μετά τον εντοπισμό από τους ελεγκτές της Blackrock του υπέρογκου δανεισμού τους-κοντά στο 1 δις-τον οποίο οι περισσότεροι μηντιάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν"!
Έτσι οι Έλληνες μηντιάρχες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να αναστείλουν εκδόσεις, να κλείσουν κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την γλιτώσουν στο τέλος) ή να τεθούν υπό τον απόλυτο έλεγχο των δανειστών και της τρόικα. 
Έτσι λοιπόν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν και να ελεγχθούν απόλυτα από τους δανειστές, οι οποίοι πλέον τα χρησιμοποιούν για την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα και αυτό το διαπιστώσαμε με την περίπτωση των διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέμσου-Χρυσή Αυγή τους οποίους η τρόικα θεωρεί ως τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους αντιπάλους της εντός Ελλάδος.!
Το θέμα είναι τεράστιο και καλούνται τα κόμματα να αναδείξουν την σημασία του καθώς εκτός από τον ιλιγγιώδη δανεισμό των ΜΜΕ, δεν είναι λίγοι οι μηντιάρχες που έχουν ανοιχτά πάρε-δώσε με την Δικαιοσύνη για πάσης φύσεως σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και οι οποίες μυρίζουν μπαρούτι.
Να υπενθυμίσουμε το προ ολίγων ημερών δημοσίευμα των NY Times το οποίο αποκλάπυπτε ότι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται πλέον και δικαίως τα παραδοσιακά ΜΜΕ αφού τους έχουν ξεπουλήσει στους δανειστές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'