Βλαμμένη και άβουλη γενιά που περιμένει τη μαμά της να κάνει την επανάσταση…


Γράφει ο Πιτσιρίκος
Θα το πω στη μαμά μου και θα δεις…
Έτσι απλά λοιπόν Πιτσιρίκο μου, ο κ. Σαμαράς ανακήρυξε “εκτός νόμου” το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και όσους άλλους συμφωνούν ή δεν αποκηρύττουν τον αγώνα των κατοίκων, όπου αυτοί μάχονται για την υγεία των παιδιών τους και του τόπου τους και παράλληλα τους εξίσωσε με μία νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, όπως είναι οι αλήτες της ΧΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, αποτελούμενος, ως επί τω πλείστον από ανίκανους και ανάξιους ηλίθιους μελλοντοπασόκους τελικά, πανηγυρίζει ακόμα χαζοχαρούμενα την “επίθεση” του κρατικού μηχανισμού ενάντια στην Χρυσή Αυγή, χωρίς να έχει πάρει καν χαμπάρι τι τον περιμένει.
Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα είπε το επικίνδυνο αυτό “εργαλείο” των συμφερόντων, που σπρώχνει πια με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στον εμφύλιο, (αφού, προφανώς, αυτός είναι τελικά ο τρόπος που επέλεξαν για να διασφαλίσουν την ατιμωρησία τους), περάσαμε στην τελική φάση του σχεδίου και δηλώνουμε πως όποιος πολιτικός σχηματισμός δεν συμφωνεί σε ένα αστυνομικό πολυεθνικοκρατούμενο καθεστώς απόλυτης ασυδοσίας των αρχόντων-κυβερνώντων και μηδενικών δικαιωμάτων των σκλάβων-κατοίκων, δεν θα γίνει ανεκτός στην “δημοκρατία” μας και δεν θα έχει θέση στην βουλή μας…
Άρα, αν ο Σύριζα π.χ. δεν αποκηρύξει την “βία” των αντιδρώντων στην καταστροφή τους κατοίκων, είναι ένοχος σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και υποκινητής εγκληματικών ενεργειών.
Άρα δεν έχει καμία θέση στην βουλή, στην οποία θα έχουν πια θέση μόνο όσα κόμματα συμφωνούν με τις πολιτικές τοποθετήσεις της Ν.Δ. και η οποία βουλή πια θα αποτελείται: δεξιά από την Ν.Δ. η οποία παίρνει την θέση της ΧΑ. Θέση που δικαιωματικά και ιστορικά έτσι κι αλλιώς της ανήκει (να μην πάει και χαμένη η “απορρόφηση” του σκληρού πυρήνα του ΛΑΟΣ), στα κεντροδεξιά η Ν.Δ., στο κέντρο η Ν.Δ. (με έκτακτη εμφάνιση του “μάγου” Βενιζέλου στο νούμερο που εξαφανίζει τον εαυτό του, νούμερο με δείκτη δυσκολίας 1000 -ποιος Χουντίνι και πράσινα άλογα…) για λίγες μόνο παραστάσεις (μετά θα τον θυσιάσουν κι αυτόν – μπορεί και πριν τον Σαμαρά!)
Αριστερά θα βάλουμε τον Τζήμερο να βγάζει κάνα πύρινο λόγο υπέρ του 15% στην φορολόγηση και του ελεύθερου αριθμού απολύσεων, γιατί αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας φίλοι μου και γι αυτό δεν έρχεται η ανάπτυξη, αν θέλετε να ξέρετε.
Ο απλός λαός και κυρίως εγώ, εμείς, η γενιά μου, η πιο ΒΛΑΜΜΕΝΗ γενιά στην ιστορία μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, θα χωθούμε ακόμα πιο βαθιά στους καναπέδες μας και, με τα πόδια στο τραπεζάκι και το λάπτοπ στα γόνατα θα γράψουμε ένα ακόμα πύρινο άρθρο – γνώμη, οι μισοί υπέρ του ήρωα Σαμαρά που …“αγνοώντας το προσωπικό πολιτικό κόστος ανέλαβε το δύσκολο έργο να ανασυγκροτήσει την χώρα και να την βγάλει από το αδιέξοδο της κρίσης…” (σοβαρά τώρα δεν γελάτε όταν τα γράφετε αυτά;), και οι άλλοι μισοί κατά του δωσίλογου Σαμαρά που…“προκειμένου να Κυβερνήσει, είναι πρόθυμος να αναλάβει το βρώμικο έργο της κάλυψης των ενόχων της κατάντιας μας και του ξεπουλήματος πατρίδας, κυριαρχίας, δικαιωμάτων και, τελικά, της ζωής μας” (εμείς κλαίμε όταν τα γράφουμε αυτά).
Και ενώ η ζωή μας εξευτελίζεται, εγώ-εμείς-η γενιά μου- η πιο ΒΛΑΜΜΕΝΗ γενιά της ιστορίας μας, ανίκανη να δώσει στα παιδιά της έστω και τα στοιχειώδη που απόλαυσε η ίδια, απομυζά ακόμα τους συνταξιούχους γονείς της και τους κατηγορεί που ψηφίζουν αυτούς που τους δίνουν τα ψίχουλα που συντηρούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους….
Βλαμμένη και άβουλη γενιά που περιμένει τη μαμά της να κάνει την επανάσταση…
Bliax,- (Αγαπητέ Bliax, καιρό έχουμε να τα πούμε. Όντως, πολύ βλαμμένη γενιά. Να τους αποφεύγεις όσο μπορείς και μην το παίρνεις προσωπικά. Και να κάνεις πολλά μπάνια. Δεν θα τρελαθούμε τώρα για τον Σαμαρά. Εγώ χαίρομαι που είναι πρωθυπουργός ο Σαμαράς. Και ακόμα παρακάτω. Να γίνει πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος. Δεν μπορεί, κάποτε θα καταλάβουν. Εμφύλιο δεν βλέπω. Έχει κόπο ο εμφύλιος και δεν τον αντέχουν. Άλλωστε ο εμφύλιος -όλοι εναντίον όλων- δεν τελείωσε ποτέ στην Ελλάδα. Να είσαι καλά.)

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'