Θύμωσε ο Μπίστης από τις αλήθειες του Μπουκάλα...

Τι έγραψε ο αρθρογράφος κι εξόργισε τον... αεικίνητο πολιτικό 

Σκληρή -και ανοίκεια- επίθεση στον δημοσιογράφο Παντελή Μπουκάλα εξαπέλυσε ο Νίκος Μπίστης, με αφορμή τα σχόλια του πρώτου για τη συμμετοχή του δεύτερου στην «Πρωτοβουλία των 59».


Ο Μπουκάλας είχε γράψει στην στήλη του στην «Καθημερινή» τις εξής διαπιστώσεις:
 «Ανώφελη (αν όχι επιβλαβής) είναι και η πρωταγωνιστική παρουσία (σ.σ. στη Διακήρυξη) πολιτικών παλιρροϊκού τύπου, όπως ο κ. Μπίστης, που Κύριος οίδε σε πόσες “ανασυγκροτήσεις” πόσων χώρων έχει συμμετάσχει ως τώρα. Θα μπορούσε, μάλιστα, να στοιχηματίσει κανείς ότι εφεξής, την κίνηση θα εκπροσωπεί σχεδόν μονοπωλιακά ο εν λόγω αεικίνητος πολιτικός, επειδή αυτός είναι ο τηλεοπτικά αναγνωρισιμότερος. Και επειδή “έτσι δουλεύει το σύστημα”».
Ο Νίκος Μπίστης πρέπει να ενοχλήθηκε πολύ από τα γραφόμενα, αφού τού απάντησε μέσω facebook:
«Να λοιπόν τι απαντώ: Δεν συνηθίζω να κρύβομαι. Και οι πέτρες ξέρουν ότι μαζί με άλλους πασχίζω για την υπόθεση της συγκρότησης του τρίτου πόλου. Ποιο το όφελος αν δεν υπέγραφα; Ότι θα ήταν πιο ήσυχοι κάτι τύποι σαν τον Μπουκάλα; Και γιατί να είναι; Άσε που είναι βέβαιο ότι θα έλεγαν ” δεν υπέγραψε, για να κινεί τα νήματα από πίσω”. Αλλά έχω και άλλα δυσάρεστα νέα για τους Μπουκάλες. Ούτε από την τηλεόραση πρόκειται να αποσυρθώ εάν βεβαίως είμαι χρήσιμος στην υπόθεση μας. Επίσης θα τους πω ότι εγώ πράγματι άλλαξα κόμματα για να μην αλλάξω απόψεις. Άλλοι αλλάζουν απόψεις για να μην αλλάξουν κόμμα. Και θα πάρω μέρος σε όσες ανασυγκροτήσεις θέλω, μέχρι να γίνει. Εγώ πως δουλεύει το σύστημα, περιμένω να το μάθω από κάτι αριστεριστές δημοσιογράφους που αφού εγκαταστάθηκαν για τα καλά σε συστημικές εφημερίδες ( εκτός αν η Καθημερινή είναι αντισυστημική) λοιδορούν εμάς για προσκυνημένους. Σταματώ εδώ γιατί έχω να πάω στον ντενεκέ στην γωνία να πετάξω κάτι άδεια μπουκάλια».

Neo / matrix24

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'