Ξαφνικά μετά την επανεμφάνιση Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει τη συμμετοχή του σε ληστείες

ΖΕΙΔΩΡΟΝ: Ποιος καθορίζει ρε παιδιά το τάιμινγκ των αποκαλύψεων;
Γιατί κρατάνε στο συρτάρι συνταρακτικές υποθέσεις;
Μη μας πείτε ότι σήμερα,που γίνεται χαμός με την οικονομία, έγινε ξαφνικά η ταυτοποίηση του Μαζιώτη στις ληστείες;



Τρεις μέρες μετά την επανεμφάνιση του Νίκου Μαζιώτη μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου και την παρέμβασή του για τη Χρυσή Αυγή και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Αστυνομία προχώρησε στην αποκάλυψη πως πίσω από μία ληστεία στα Μέθανα Τροιζηνίας βρισκόταν ο αναζητούμενος φυγόποινος, Νίκος Μαζιώτης. 
Ταυτόχρονα γίνεται λόγος για τη συμμετοχή του σε τέσσερις ακόμα ληστείες.

Από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και την ανάλυση περιστατικών
ενόπλων ληστειών σε τράπεζες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διαπιστώθηκε πως ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείες στις 25 Ιουλίου του 2013 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολλάρια Αυστραλίας, είναι ο αναζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος του Αγαμέμνωνα και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1971. 

Πέρα από την οπτική ταυτοποίηση βρέθηκε και ένα αποτύπωμά του. Για το λόγο αυτό η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη ληστεία όπου εμφανίζεται ο Νίκος Μαζιώτης μεταμφιεσμένος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται πίσω από τη ληστεία στο Βελεστίνο έξω από το Βόλο, αλλά και από τη μεγάλη ληστεία στις Σπέτσες, όπου οι δράστες έφυγαν με φουσκωτό και εξαφανίστηκαν. Σε αυτή τη ληστεία των Σπετσών, η Ελληνική Αστυνομία εκτιμά ότι πιθανότατα συμμετείχε και η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα. 

Οι άλλες δύο ληστείες είναι σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα και η άλλη στη Νεμέα. Συνολικά, δηλαδή ο Νίκος Μαζιώτης πιστοποιημένα έχει συμμετάσχει σε 5 ληστείες όλες στην επαρχία. 

Υπολογίζεται πως η λεία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ και αυτά ακριβώς τα χρήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία ενός τρομοκρατικού χτυπήματος, κάτι που είναι και ο μεγάλος φόβος της αστυνομίας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του αναζητούμενου φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες και τον εντοπισμό του ανωτέρω αναζητούμενου, να επικοινωνήσει με τους αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άλλο άτομο που φαίνεται από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας δεν πρόκειται για τον καταζητούμενο Παλαιοκώστα.


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'