Σκουριές: Κάλεσαν μέχρι και 76χρονη (!) σε απολογία για «παράνομη βία»...


Ηλικιωμένη καλείται από την Αστυνομία να απολογηθεί ως ύποπτη για άσκηση παράνομης βίας - Πρόκειται για μία 76χρονη κάτοικο της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής που καλείται να προσέλθει και να δώσει ανωμοτί κατάθεση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση αφορά σε διαμαρτυρία κατοίκων που έκλεισαν το δρόμο που οδηγεί στο εργοτάξιο των Σκουριών, στις 12 Ιουνίου 2013.

Οπως αναφέρεται στη δικογραφία, η ηλικιωμένη μαζί με άλλους κατοίκους της Μ. Παναγιάς, που επίσης έχουν δεχτεί κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση για την ίδια κατηγορία, έκλεισαν το δρόμο και παρεμπόδισαν λεωφορείο με εργαζόμενους της «Ελληνικός Χρυσός» να πάνε στο χώρο εργασίας τους.
Η Αστυνομία ερμηνεύει το κλείσιμο του δρόμου σαν άσκηση παράνομης βίας και καλεί περίπου 25 άτομα για ανωμοτί κατάθεση. Μεταξύ αυτών και η 76χρονη γυναίκα.
Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν ακόμη 11 άτομα, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, για παρόμοια διαμαρτυρία που σημειώθηκε στις 22 Απριλίου 2013 (πηγή: enet.gr).
Εν τω μεταξύ, αποφυλακίστηκαν δύο από τους προφυλακισθέντες των Σκουριών με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

lefteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις