Ένας Έλληνας Διαφημιστής στο τιμόνι 22 χωρών - Εξω η Ελλάδα διαπρέπει, Εδώ;

Χρηστος Παπαπολυζος.
Ένας Έλληνας Διαφημιστής στο τιμόνι 22 χωρών.

Για πρώτη φορά στα χρονικα της Διαφημισης, μια Αμερικανική Πολυεθνική, η DDB, εμπιστεύεται εναν Ελληνα για να αναπτύσσει και να επιβλέπει διαφημιστικές δραστηριότητες σε 22 χώρες.
Ηδη απο το 1993, ο Χρήστος Παπαπολυζος " πεταει" στην ευρύτερη περιοχή,βρίσκει,επιλέγει και στη συνέχεια " χριζει " τους καταλληλους συνεργατες που φέρουν το όνομα DDB φροντίζοντας για τη συνεχή εκπαίδευση τους ώστε οι τελευταίοι να ανταποκρίνονται ποιοτικα στα στανταρ και τις ανάγκες των Πελατων της μεγάλης πολυεθνικής διαφημιστικής.

Στις αρχες Σεπτεμβρίου 2013, επισημοποιηθηκε η ανάθεση στον Χρηστο Παπαπολυζο της ευθύνης των γραφείων DDB,σε 4 ακομα χώρες,την Ουκρανια των 45 εκατομμυριων κατοικων και τις τρεις Βαλτικεςδημοκρατίες (Εσθονια,Λετονία,Λιθουανία).

Ετσι στην ευθύνη διοίκησης του Χρήστου Παπαπολύζου ανήκουν πλέον οι Ελλάδα,Κύπρος,Βουλγαρία,Ρουμανια,Μαυροβούνιο,Σκόπια,Κοσσοβο,Αλβανία,Κροατια,Σλοβενία,Λευκορωσία,Εσθονια,Λετονία,Λιθουανία,Ουκρανία,Γεωργία,Αζερμπαιτζαν,Καζακστάν,Μολδαβια,Βοσνία,Σερβία,Αρμενία. Στο έργο της φροντίδας των 22 χώρων,εκτός του Χρήστου Παπαπολύζου συμμετέχουν οι Γιώργος Μπινιος απο την Αθήνα και Γιάννης Ναστος απο το Βουκουρεστι.

Ο Χρήστος Παπαπολυζος ,56 χρονων,μένει..στις 22 χώρες και τα Σ/Κ στην Πατριδα.

Από email αναγνώστη

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'