150 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!!!


1
Ανταπόκριση Άγιον Όρος -Γιώργος Θεοχάρης
Περίπου εκατόν πενήντα αστυνομικοί αποτελούν την ασπίδα προστασίας για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο κατά την τριήμερη επίσκεψή του στον Άθωνα.

Ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας θα αφιχθεί στην Αθωνική πολιτεία  σήμερα στις πέντε το απόγευμα για τον εορτασμό της επετείου της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του Αθλίου Ορους στην Ελληνική επικράτεια.
Οι  εκάτον πενήντα άνδρες πρόερχονται από τις ειδικές ομάδες της ΟΠΚΕ (μονάδα πρόληψης καταστολής έγκληματος) και της ΕΚΑΜ, καθώς επίσης και από τις αστυνομικές δυνάμεις ασφαλείας. Παράλληλα, παρόντες είναι και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της Ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες του "Αγιορείτικου Βήματος". Μάλιστα τα κοντινά μοναστήρια με τις Καρυές, την πρωτεύουσα του  Αγίου Όρους, καθώς και αρκετά κελιά έχουν κατακλυστεί από φιλοξενούμενους αστυνομικούς.Ο Ελληνικός λαός πληρώνει τους αστυνομικούς για να γίνουν οι Φιλιπινέζες του ανθέλληνα Τουρκογλάνου Πατριάρχη των Ρωμιών!!Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!
86.jpgΛόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:  

«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»


Επιβεβαιώνονται οι αφορισμοί της εκκλησίας κατά των Ελλήνων επαναστατών και συνεργασία 400 ετών εκκλησίας και Τούρκων.


vorthalomeos_patriarxis.jpgΛόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:

«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»

Ο εικονιζόμενος αξιωματικός του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ στρατού, είναι ο τότε ιεροδιάκονος Βαρθολομαίος Αρχώντης, νυν Οικουμενικός Πατριάρχης.   



Οι Τούρκοι δεν δίδουν εύκολα τα στρατιωτικά αξιώματα εάν δεν είναι βέβαιο ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους! Εάν δεν είναι Τούρκος υπήκοος, διερωτώμεθα: είναι Έλληνας  ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ή Τούρκος; 
Πατριάρχης Βαρθολομαίος. « ...; Δυστυχώς οι δύο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι, το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές ...;.»

apollonios

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'