Έχουν αποτυπωθεί οι πατούσες του στο πάτωμα μετά από 3000 προσευχές τη μέρα

PATOUSES PANO SE KSILO 1Τα σημάδια στο ξύλινο δάπεδο δεν λαξεύτηκαν από κάποιο φανατικό πιστό. Δημιουργήθηκαν μετά από χρόνια προσευχών! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να υφίσταται;

Πρόκειται για τον 70χρονο σήμερα βουδιστή μοναχό Χουα Τσι όπου προσεύχεται στο ίδιο ακριβώς σημείο τα τελευταία 20 χρόνια 3.000 φορές τη μέρα! Και όπως λέει ο ίδιος, τώρα που μεγάλωσε και μειώθηκαν οι δυνάμεις του περιόρισε τις προσευχές του στις 1.000 την ημέρα!
PATOUSES PANO SE KSILO 1
PATOUSES PANO SE KSILO 2

Η όλη υπόθεση έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες που λένε ότι το όλο θέμα είναι μια απάτη από τον μοναχό ώστε να ξεγελάσει τους πιστούς! Οι ίδιοι λένε ότι δεν μπορεί κάποιος 3.000 φορές την ημέρα να πατά στο ίδιο σημείο με τέτοια σχολαστικότητα και επιτυχία όπως ο μοναχός.
PATOUSES PANO SE KSILO 3
PATOUSES PANO SE KSILO 4


Ξεχνάμε όμως όλοι αυτοί οι επιστήμονες πως η πίστη κινάει βουνά! Πριν ένα μήνα μετά από σφοδρή αντιπαράθεση των ειδικών εξέτασαν το πάτωμα για τυχόν σμίλευση ή κατά κάποιο τρόπο να έχει υποστεί τεχνητή δραστηριότητα. Όταν τελείωσαν με την έρευνα έμειναν με ανοιχτό το στόμα διότι αυτό που βρήκαν δεν το περίμεναν με τίποτα! Βρήκαν ότι το ξύλο έχει υποστεί ένα είδος μετάλλαξης σαν κάποιος να καθόταν επάνω του και να ασκούσε καθημερινά πίεση βάρους 1.500 κιλών ασταμάτητα( !!!! ). Το ξύλο είναι από καρύδια και είναι πολλών χρόνων. Το άλλο που ανακάλυψαν είναι ότι το DNA του μοναχού δεν βρίσκετε μόνο από την πάνω πλευρά όπου πατά την ώρα που προσεύχεται αλλά και στην μέση του ξύλου αλλά και από την πίσω πλευρά πράγμα που δηλώνει ότι ο μοναχός λέει την αλήθεια!
Δεν αναρωτήθηκαν (γιατί όμως να αναρωτηθούν) για την λεγόμενη δύναμη ΤΣΙ που αντλούν σχεδόν οι ποιο πολλοί μοναχοί του Θιβέτ...
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'