Βρέθηκε γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού 200 εκατ. ετών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το καταπληκτικό αποτύπωμα σε γρανίτη ανακαλύφθηκε το 1912 από έναν κυνηγό που ονομάζεται Stoffel Coetzee, ενώ κυνηγούσε στην απομακρυσμένη περιοχή.
Βρίσκεται στη Νότια Αφρική, κοντά στην πόλη της Mpaluzi, κοντά στα σύνορα με τη Σουαζιλάνδη. Εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 200 εκατ. και 3 δισεκατομμυρίων ετών, λόγω της τρέχουσας κατανόησης του σχηματισμού των γρανιτών στην ιστορία της Γης.

Ο Michael Tellinger μας δείχνει αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρχαν γίγαντες στη γη πολύ καιρό πριν.
Michael Tellinger αναδεικνύει ό, τι θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια της στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρχαν γίγαντες στη γη μια μακρά, πολύ καιρό πριν. Οι γεωλόγοι έχουν θαύμασαν αυτό το γιγαντιαίο πόδι εκτύπωση ακατέργαστων γρανίτη, περίπου 4 μέτρα μήκος. Κάποιοι εξακολουθούν να λένε ότι είναι ένα φυσικό πρότυπο της διάβρωσης.
Προσωπικά θεωρώ ότι η πρόταση highy απίθανο για διάφορους λόγους που δεν θα μπω σε εδώ. Καθ. Pieter Wagener από την Ένωση για την Ευρώπη, υποστηρίζει ότι «υπάρχει μια μεγαλύτερη πιθανότητα μικρά πράσινα ανθρωπάκια που φθάνουν από το διάστημα και το γλείψιμο έξω με τη γλώσσα τους, από το να δημιουργήθηκε από φυσική διάβρωση».
Βρίσκεται στη Νότια Αφρική, κοντά στην πόλη της Mpaluzi , κοντά στα σύνορα με τη Σουαζιλάνδη. Εκτιμάται ότι θα είναι μεταξύ 200 εκατ. ευρώ και 3 δισεκατομμυρίων ετών, λόγω της τρέχουσας κατανόηση του σχηματισμού των γρανιτών στην ιστορία της Γης. Αυτή η χρονολόγηση προκαλεί αμέσως μεγάλη συζήτηση και το επιχείρημα - έτσι σας καλώ να κρατήσει το μυαλό σας ανοιχτό και επικεντρώθηκε στην απόδειξη.
Αυτό το καταπληκτικό αποτύπωμα σε γρανίτη ανακαλύφθηκε το 1912 από έναν κυνηγό που ονομάζεται Stoffel Coetzee, ενώ το κυνήγι στην απομακρυσμένη περιοχή. Κατά το χρόνο αυτό ήταν ένα βαθιά απομακρυσμένο μέρος της Νότιας Αφρικής είναι γνωστή ως το Eastern Transvaal, γεμάτος με άγρια ​​ζωή, όπως αντιλόπες και τα λιοντάρια. Παραμένει στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά και το ενδεχόμενο ότι αυτό ήταν ένα σκαλιστό φάρσα είναι εξαιρετικά χαμηλή, λόγω της απομακρυσμένης θέσης της. Ακόμα και σήμερα, είναι δύσκολο να βρεθεί.
Το πραγματικό μυστήριο είναι πώς αυτό το καταπληκτικό φαινόμενο προκύψει - Δεν έχω ιδέα -. αλλά εδώ είναι και δεν μπορούμε να το επιθυμούν μακριά.
ΝΑΙ - Είναι γρανίτη - είναι μια καλά οργανωμένη γεωλογικό τμήμα της Νότιας Αφρική και καταγράφεται σε όλα τα γεωλογικούς χάρτες - γι 'αυτό το αποτύπωμα είναι μια τέτοια απίστευτη μυστήριο. Μπορεί να desribed ως «phenocrystic" γρανίτη, ή χονδροειδείς πορφυριτικά γρανίτη, που υποβλήθηκε σε διάφορα στάδια της ψύξης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα των μεγάλων και μικρών κόκκων. Για το λόγο αυτό οι εταιρείες γρανίτη είναι πρόθυμοι να εξορύξουν αυτήν την περιοχή για γρανίτη, διότι θα φανεί πραγματικά «αρκετά», όταν γυαλισμένο. Στην επίσημη γεωλογία της Νότιας Αφρικής, αυτή η προεξοχή ονομάζεται Mpuluzi Batholith (Γρανίτης) και η επίσημη χρονολόγηση αυτού του βράχου που παράγονται ημερομηνίες των περίπου 3,1 δισεκατομμύρια χρόνια.
Ένα πραγματικό μυστήριο που χρειάζεται στενή επιστημονική εξέταση.



http://proteus-protos.blogspot.gr

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'