ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ: Υβρίδια ζώων-ανθρώπων

Τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε γι αυτά τα όντα, αν πράγματι υπάρχουν; Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι και τα ζώα δεν μπορούν να ζευγαρώσουν και να δημιουργήσουν απογόνους, οπότε μένει μόνο μια υπόθεση: Τροποποίηση DNA. Εάν δεν υπάρχουν στ' αλήθεια, τότε είναι μια απίστευτη ανθρώπινη φαντασίωση, τόσο βαθιά ριζωμένη στην ανθρώπινη ύπαρξη, που υπήρξε έμπνευση για τη μυθολογία χιλιάδων ετών, σε ζωγραφιές στους βράχους, στα ιερογλυφικά της Αιγύπτου και στην Ελληνική μυθολογία.


Ο Άνθρωπος Κατσίκα:

TΟ Άνθρωπος Κατσίκα του Maryland των ΗΠΑ, έχει θεαθεί στην κομητεία Prince George από τη δεκαετία του '70. Οι μαρτυρίες λένε πως από τη μέση και κάτω έχει το σώμα κατσίκας, ενώ από τη μέση και πάνω είναι άνθρωπος. Έχει επίσης τα κέρατα κατσίκας. Έχει ύψος περίπου 2m και το βάρος του υπολογίζεται σε 140 κιλά. Ο άνθρωπος κατσίκα εμφανίστηκε πρώτη φορά σε ένα ζευγάρι που ερωτοτροπούσε μέσα στο αυτοκίνητο τους. Το πλάσμα κρατούσε τσεκούρι και κοιτούσε το ζευγάρι. Αμέσως μετά έτρεξε στο δάσος. Μια γυναίκα επίσης, δήλωσε πως είδε το πλάσμα στην αυλή της, ενώ ο σκύλος της γαύγισε ασταμάτητα. Ήταν τόσο φοβισμένη που δεν μπορούσε να βγει έξω και όταν, το επόμενο πρωΐ, βγήκε έξω, ανακάλυψε ότι ο σκύλος της είχε αποκεφαλιστεί.

O περίεργος θρύλος του Pope Lick Monster κρύβει ένα Σάτυρο; -Ο Άνθρωπος Κατσικα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Άνθρωπος Σαύρα:

Ο Άνθρωπος Σαύρα περιγράφεται ως ένα πλάσμα ύψους 2m, δίποδο και γεροδεμένο, καλυμμένο με σκούρο τρίχωμα και δέρμα φολιδωτό σαν σαύρας στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο. Λέγεται ότι έχει τρία δάχτυλα σε κάθε πόδι και τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι και το τελείωμα τους είναι στρογγυλό και μπορεί να κολλάει στους τοίχους. Το πλάσμα έχει τρομερή δύναμη, τόση που μπορεί να διαλύσει ένα αυτοκίνητο. Μπορεί να έχει και ουρά.

Εμφανίστηκε ο Άνθρωπος-σαύρα...
Αρχαία Πόλη Ερπετοειδών Κάτω από το Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άνθρωπος Σκύλος:

Η πρώτη μαρτυρία για τον Άνθρωπο Σκύλο, ήταν το 1887 στην κομητεία Wexford, όταν δύο υλοτόμοι είδαν ένα πλάσμα που το περιέγραψαν να έχει το σώμα ανθρώπου και το κεφάλι σκύλου. Το 1938 στο Paris του Michigan, ο Robert Fortney δέχθηκε την επίθεση 5 άγριων σκύλων και είπε ότι ένας από τους 5 περπατούσε στα 2 του πόδια. Μαρτυρίες παρόμοιων πλασμάτων έχουμε επίσης από την κομητεία Allegan τη δεκαετία του '50, στο Manistee και στο Cross Village το 1967. Η Linda S.Godfrey, στο βιβλίο της "The Beast of Bray Road", συγκρίνει τις μαρτυρίες του Manistee με ένα παρόμοιο πλάσμα που εθεάθη στο Wisconsin, γνωστό ως "Το Τέρας του Bray Road".

Ο Πιθηκάνθρωπος:

Ή Bigfoot, αλλά και Sasquatch, είναι το όνομα που δίνουν σε ένα πλάσμα που μοιάζει με πίθηκο ή γορίλα που πολλοί πιστεύουν πως ζει στα δάση, κυρίως στα βορειοδυτικά της Αμερικής. Ο Bigfoot συνήθως περιγράφεται ως ένα τεράστιο, μαλλιαρό, δίποδο ανθρωποειδές.

Moth Man: 

Στις 15 Νοεμβρίου του 1966, δύο νερά ζευγάρια από το Point Pleasant, οι Roger και Linda Scarberry και οι Steve και Mary Mallette, είπαν στην αστυνομία ότι είδαν ένα μεγάλο λευκό πλάσμα του οποίου τα μάτια "έλαμπαν κόκκινα" όταν τα φώτα του αυτοκινήτου έπεσαν πάνω του. Το περιέγραψαν ως έναν "ιπτάμενο άνθρωπο με φτερά 3 μέτρων" που ακολουθούσε το αυτοκίνητο τους καθώς οδηγούσαν σε μια περιοχή γνωστή ως "περιοχή TNT", το μέρος όπου θάφτηκαν τα απομεινάρια πυρομαχικών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Λοιπόν, τι συμπεράσματα βγάζουμε; Μήπως ο άνθρωπος τείνει να προβάλει τις δίποδες τάσεις του πάνω σε άλλα πλάσματα; Αναρωτιόμαστε όμως... Κι αν;; Ή, μήπως συμβαίνει κάτι πραγματικά ανεξήγητο και απαίσιο, όπως οι δοκιμές μετάλλαξης DNA;;

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'