ΑΠΟΔEIΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013!!! (BINTEO)

Ίσως κάποιοι από εσάς να με πείτε υπερβολικό που ασχολούμαι με τους Δρακονιανούς τόσο πολύ!!!! Χαρακτηρίστε με όπως εσείς θέλετε, τρελό, παλαβό, παρασάνταλο, μισό παρασάνταλο, μπανταβό, ακόμη και μυθομανή ή φαντασιόπληκτο!!!! Εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι πίσω από όλα τα δεινά του πλανήτη αυτού από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα είναι οι Δρακονιανοί υπαίτιοι!!!!!

Πολλές φορές σας έχουμε δείξει διάφορες αποδείξεις όπου πιστοποιούν χωρίς καμία διάψευση από κανέναν βίντεο με Ερπετομορφιστές Δρακονιανούς τύπου και ονόματι Αλοϊγκόρ!!!! Τα Αλοϊγκόρ είναι οι μόνοι Ερπετήτες όπου είναι γενετικά τροποποιημένοι να μπορούν να παίρνουν μορφές ανθρώπων, όποια μορφή αυτοί θελήσουν, κάτι σαν χαμαιλέοντες!!!! Όλοι οι άλλοι ερπετόμορφοι δεν μπορούν να αλλάξουν μορφή εκτός από τεχνητό δέρμα….!!!!
Λοιπόν!!!! Τα παρακάτω βίντεο που θα δείτε είναι από το 2013 και κάθε τόσο ανεβαίνουν στο διαδίκτυο όλο και ποιο πολλά!!!! Μια παράκληση, όταν τα δείτε μην τρέξετε να τα τερματίσετε δείτε τα σιγά και αν χρειαστεί ξανά και ξανά για να καταλάβετε πλήρες το νόημα!!!! Επίσης υπάρχει και ένα βίντεο του 1927 όπου δείχνει μια γυναίκα Αλοϊγκόρ από την εποχή εκείνη!!!! Όπως και διάφορα βίντεο όπου λένε διάφορα για τους Δρακονιανούς που ίσως σας ενδιαφέρει!!!! Οι αποδείξεις όσο πάνε και πληθαίνουν για αυτά τα κακόβουλα όντα σιγά σιγά μα σταθερά!!!!
Ενας αναγνώστης με ρώτησε γιατί ο ερευνητής Πάλμος λέει ότι δεν υπάρχουν Δρακονιανοί ; Η απάντηση μου ήταν η εξής:
Δεν γνωρίζω γιατί το λέει αυτό ο Πάλμος όπου αποκαλείς << ερευνητή >> υπάρχει όμως μια απορία στο όλο θέμα. Τον έχω ακούσει που λέει ότι πιστεύει σε φαντάσματα και ότι υπάρχουν στα αλήθεια!!!! Θα έπρεπε να ξέρει ο εν λόγο << ερευνητής >> ότι υπάρχουν κατά χιλιάδες περισσότερο αποδείξεις για τους Δρακονιανούς παρά για τα φαντάσματα!!!! Ο λόγος που έκανε την δήλωση αυτήν δεν την γνωρίζω. Αλλά λέει ότι ήταν φίλος καλός με τον Γεώργιο Γκιόλβα όπως και εγώ και ότι έμαθε πολλά από αυτόν, ο Γκιόλβας όμως πίστευε στην ύπαρξη των Δρακονιανών και είχε μιλήσει πολλές φορές για αυτούς!!!!
Θα μου πείτε θα πρέπει να πιστεύουμε σε όλα αυτά; Η απάντηση μου είναι:
Όταν υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις από αρχαιοτάτους χρόνους μέχρι και σήμερα δεν νομίζω να χωράει αμφιβολία!!!!






























Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες των βίντεο που μας επέτρεψαν να τα αναμεταδώσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα μεγάλα ανέκδοταδέν βγάζουν γέλο, συμπυκνώστε το σε ένα μικρό βιντεάκι να γελάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατάλαβα ποτέ δέν θα ειναι ορατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'