Παλμικά Δαχτυλίδια στον Ειρηνικό 60 χρόνια μετά το Pearl Harbor!

Αναρτήθηκε από Ion Maggos
Σαν σήμερα είναι η 71η ΕΠΕΤΕΙΟΣ της επιθέσεως στο Περλ Χάρμπορ ή Επιχείρηση Ζ όπως είχε ονομαστεί από τους Ιάπωνες, ήταν μια ξαφνική αεροπορική επίθεση των Ιαπώνων εναντίον της ναυτικής βάσης των Αμερικανών στο Περλ Χάρμπορ, στη Χαβάη στις 7 Δεκεμβρίου του 1941 και αποτέλεσε την αφορμή για την είσοδο της Αμερικής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Αμερικανοί είχαν σπάσει τον κώδικα των Ιαπώνων ΕΝΑ μήνα πριν. Φυσικά θέλανε την επίθεση με τους 2.400 νεκρούς (βλέπε Δίδυμοι Πύργοι). Βγάλανε νωρίτερα τα αεροπλανοφόρα και τα καλά σκάφη, αφήνοντας την παλιατζούρα. Έτσι στις 06.50πμ το πρωί κλείσανε τα ραντάρ. Αργότερα είπανε ιστορίες για καθυστερήσεις αυτοκινήτων και του προσωπικού!!! Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στην www.miastala.com το 2010.

Τι έγινε όμως στην ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ;
Ημερομηνία: 12/7/2001 8:54:05 PM Pacific Standard Time. Κοιτάξτε την εικόνα από την φωτογραφία του δορυφόρου καιρού GOES στον Ειρηνικό ωκεανό του Naval Research Laboratory. Προσέξτε την ώρα 1900 Hrs UTC – 7pm London time. Αυτό σημαίνει ακριβώς 8 η ώρα το πρωί, σε ώρα Χαβάης. Τι έγινε ακριβώς τότε ΠΡΙΝ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ? Μα η επίθεση των Ιαπώνων στο Pearl Harbor !

Δείτε και το “Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου” Εκεί έγραφα “Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι «μυημένοι» sic, «κύριοι» ορισμένων μυστικών εταιριών τρομάρα τους, που τα στήνουν όλα αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει.




Δεν αντιλαμβάνονται ότι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων. Ασχολούνται με μαγικά κολπάκια, που στην καλύτερη περίπτωση, και πολύ τραβηγμένα, φθάνουν μέχρι το μέσον του αστρικού. Δηλαδή μέσα στα σκατά για όποιον έχει την σωστή (αιρετική για άλλους) μεταφυσική εκπαίδευση, για να καταλάβει τι εννοώ. Και φυσικά χάνουν την ψυχή τους, όσοι και αν είχαν ποτέ.
Όμως ο πραγματικός θάνατος για αυτούς τους «κυρίους» είναι κάτι απίθανα επώδυνο, και διαρκεί τεράστιο χρονικό διάστημα, στις παγωμένες «κολάσεις» του μεσοαστρικού πεδίου.
Αρκετά όμως με τα μεταφυσικά, ας δούμε τι έχουμε εδώ σε φυσικό πεδίο. Για όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων τριακοσίων ετών, που εξετάζουμε εδώ, χρησιμοποιούν ένα timing που λαμβάνει υπ όψιν συγκεκριμένα ουράνια σώματα στις 0 – 3,33 – 19,5 – 33 και 33,33 μοίρες ως προς τον ορίζοντα του γεγονότος.”






Για σκεφθείτε εδώ, τι γίνεται ? Τι παιχνίδι παίζεται ? Και σκεφτείτε η μεγάλη πυραμίδα από τις τρεις είναι μεγαλύτερη από την Χαβάη !!! Είναι τρεις με την ίδια διάταξη αυτών της Αιγύπτου, δηλαδή στην ίδια διάταξη της ζώνης του Ωρίωνα.
Αν προσέξετε την διάταξη Moiré των κυμάτων, θα καταλάβετε ότι εκείνη την ώρα «ΚΑΤΙ» επέδρασε από δυο διαφορετικές πηγές κυμάτων χρησιμοποιώντας Υπερδιαστατική φυσική Βαθμωτών Πεδίων. Φυσικά αυτή η φυσική δεν διδάσκεται σε καμία Πανεπιστημιακή έδρα. Χρησιμοποιείται όμως κατά κόρον στα Μαύρα προγράμματα και στις υπόγειες βάσεις ανά τον κόσμο, 1.300 είναι, ζωή να έχουνε!
ΣΗΜΕΡΑ 7/12 Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ιαπωνία με επίκεντρο ανοιχτά των βορειοανατολικών ακτών της χώρας, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο. Η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ήρε την προειδοποίηση για τσουνάμι που είχε εκδώσει. Νωρίτερα, τοπικό τσουνάμι ενός μέτρου σημειώθηκε στην επαρχία Μιγιάγκι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Στην δεύτερη φωτογραφία. Η Ιαπωνική επίθεση στο Πέρλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941 στις 7.55 πμ ώρα Χαβάης, όπως φαίνεται από το Τόκυο. Πάλι ο Σείριος – Ίσις στις 33 μοίρες. Στην Αιγυπτιακή Mασονία ο Σείριος εναλλάσσεται με τη Ίσιδα.
Είπατε τίποτα;

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'