Σήκωσε και ελικόπτερο η ΕΛ.ΑΣ. :Νεότερες πληροφορίες για το περιστατικό της Ν. Φιλαδέλφειας


Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά για τις συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί κακοποιών εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονται σε εξέλιξη στον Κόκκινο Μύλο.

Στο αρχικό στάδιο των πυροβολισμών οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαιναν πέντε Αλβανοί Το άτομο που συνελήφθη είναι αλβανικής καταγωγής και έφερε αποφυλακιστήριο για φόνο.



Οι υπόλοιποι τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια έχουν ανεβεί σε λόφο, από όπου και πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται, εξαιτίας αυτού του περιστατικού, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν αποσταλεί έχουν αποσταλεί πολλά περιπολικά της Άμεσης Δράσης, καθώς επίσης και της Ασφάλειας, προκειμένου να κυκλώσουν τους δράστες για να μη διαφύγουν.
Ενώ μόλις ακούστηκε και ελικόπτερο της αστυνομίας που συμμετέχει στις έρευνες 

Ήδη, στο σημείο της συμπλοκής έχει φτάσει και η δεύτερη ομάδα ανδρών της ΕΚΑΜ, αποτελούμενη από έξι ακόμα αστυνομικούς, οι οποίοι, μαζί με τους τέσσερις πρώτους συναδέλφους τους και φορώντας ειδική εξάρτηση, έχουν αναλάβει πλέον τον έλεγχο των επιχειρήσεων, μια που διαθέτουν βαρύ οπλισμό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας από τους δράστες είναι δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων, ο οποίος με τη βοήθεια των τριών συνεργών του είχε καταφέρει να διαφύγει νωρίτερα το απόγευμα μέσα από το νοσοκομείο της πόλης όπου είχε μεταφερθεί, προφασιζόμενος τραυματισμό στο πόδι.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'