Οι προβλέψεις του ΕργΔημΕργ

"Όταν η Ελλάδα (συντόμως) θα (ξανα)γίνει αυτό που πρέπει να είναι, και δεν θα υπάρχουν ξένες "ισχυρές" πλάτες γιά τα ντόπια καθάρματα, τότε θα λογαριαστούμε με μερικούς-μερικούς, που υποθάλπουν ανθρωποθυσιαστές και λαθρόσκατα. Τους λέω από τώρα ότι έχουν στοχοποιηθεί, και δεν θα τους γλυτώσει ούτ' ο διάολος, ο "φιλαράκος" τους."




AOPATOS είπε... @ΕργΔημΕργ

καλώς τονα κι ας άργησε...Η απουσία σου ήταν ιδιαίτερα αισθητή...

παρατηρήσεις-ερωτήματα

1. όλοι περίμεναν χτυπημα κλπ στους ολυμπιακούς ή έστω "ανθρωποθσυσία...Πιστευεις οτι δεν έγινε γτ πριν είχε συμβεί η σφαγή στο σινεμά στην αμερική με τους 11 νεκρούς;;

2. πως κι έχεις τόσες ελπίδες και λες "Όταν η Ελλάδα (συντόμως) θα (ξανα)γίνει αυτό που πρέπει να είναι, και δεν θα υπάρχουν ξένες "ισχυρές" πλάτες γιά τα ντόπια καθάρματα, τότε θα λογαριαστούμε με μερικούς-μερικούς, που υποθάλπουν ανθρωποθυσιαστές και λαθρόσκατα. Τους λέω από τώρα ότι έχουν στοχοποιηθεί, και δεν θα τους γλυτώσει ούτ' ο διάολος, ο "φιλαράκος" τους."

Απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί αλλά
προσωπικά έχω χάσει κάθε ελπίδα ανακαμψης και σκέφτομαι σοβαρά πλέον τη μετανάστευση...

ήρθες πάνω στην ωρα ο Σεπτέμβρης προβλέπεται καυτός.

ΕργΔημΕργ είπε... @Αόρατον:

Αντιχαιρετώ!

(1) Έκανα τη βλακεία να μην καταγράψω τις τελετές έναρξης και λήξης των Λάντον Ολύμπικζ 2012, βέβαιος ότι θα τις βρώ στο Γιουτιούμπ. Υπάρχουν, αλλά όχι πλήρεις, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Μόλις τις βρω (σε κανένα torrent) και τις κατεβάσω, θα γράψω και αναρτήσεις σχετικές.

Δεν είχαμε φονικά κατά τη διάρκεια των "Γκέημζ", διότι προετοιμάζεται ΜΕΓΑ φονικό! Όταν βρεθεί τρόπος ν' αποικιστεί μαζικά ο Άρης, δηλαδή σε καμιά 10αριά ή 20αριά χρονάκια κατ' "αυτούς", εκεί θα πάνε κάποιοι "εκλεκτοί", αλλά εδώ δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο! Ούτε βακτηρίδιο δεν θα μείνει ζωντανό επί Γής, όχι άνθρωποι γενικώς, ή μερικώς πχ η πλέμπα.

Αυτά τα πρόβαλαν "αυτοί" φόρα-παρτίδα, αλλά δεν τα πήρε κανείς χαμπάρι, ούτε κάν ο Αντάτσι. Στην ώρα τους, θα σας τα δείξω... θα σας πω τί παρήλασε μπροστά απ' τα μάτια σας.

Σημείωσε μόνον, πως οι "εκλεκτοί" (που θα πάνε στον Άρη, κτλ) δεν είναι απαραίτητα οι "144,000 εβραίοι", που λένε κάτι κείμενα εδώ κι εκεί στο Διαδίκτυο. Ποιοί είναι, λοιπόν; Τώρα θα περιοριστώ μονάχα να πω ότι το παιχνίδι είναι πολύ βαθύτερο από το "μεγαλοεβραίοι (ή Κινέζοι, ή η "Λευκή Αδελφότητα", ή όποιος θες) εξοντώνουν Έλληνες και λοιπούς ανθρώπους", πολύ χοντρότερο, και πολύ ...αρχαιότερο!

(2) Έχω ελπίδες, επειδή ξέρω! :-)

Ακόμη δεν τέλειωσα εδώ την παρουσίαση της χρονογραμμής "αυτών", ώστε να δείτε και τη δική μας!

Ας κρατήσουν, λοιπόν, οι Έλληνες με νύχια και με δόντια μερικά χρονάκια ακόμη, ελάχιστα, και το ρεύμα θ' αντιστραφεί απότομα. Σε δεκαπέντε χρόνια από σήμερα, η Ελλάδα θα είναι το ΦΟΒΗΤΡΟ του πλανήτη!
Τότε, εάν Έλληνας πρέσβυς στραβοκοιτάξει πχ τον ηπαπαραίο πρόεδρο, θα βρωμίσει σκατίλα όλος ο Ατλαντικός!

Διότι, όποιος δεν μας αγαπάει, πρέπει να μας σέβεται. Κι όποιος ούτε μας σέβεται, πρέπει να μας φοβάται. Δεν υπάρχει εναλλακτική! Δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει "μένω ουδέτερος", και λοιπές τρίχες κατσαρές. Όποιος δεν είναι μαζί μας, από τώρα, είναι εναντίον μας, τελεία και παύλα. Και εν τωι Άδηι ουκ έστιν μετάνοια! :-)

Καλημερίζω.

Στα σχόλια
http://bostopel.blogspot.gr
-->

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'