Aυτό τον πολιτισμό θέλετε ;;; Έπνιξαν 12χρονο σε βραστό νερό-Αφού του έσφαξαν οικογένεια και σκύλο [εικόνες]





Οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής είναι τόσο συνηθισμένοι στο να ακούν για αποτρόπαια εγκλήματα σε καθημερινή βάση, που χρειάζεται κάτι συγκλονιστικό για να τους σοκάρει. Όπως το δράμα της οικογένειας Βιανά.


Ο 24χρονος Πάτρικ Ραντεμπέ (κηπουρός) και ο 21χρονος Σίφο Μπέλε (γιος ενός από τους υπηρέτες) παραδέχτηκαν πριν από δυο μέρες την ενοχή τους για την στυγερή δολοφονία της οικογένειας Βιανά.

Συγκεκριμένα οι δυο δράστες, μαζί με ένα 20χρονο φίλο τους, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στο Γιοχάνεσμπουργκ και ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο βιάζοντας -και στην συνέχεια πυροβολώντας- την 43χρονη Τζεραλντίν, μπροστά στον 53χρονο σύζυγό της Τόνι και το 12χρονο γιο της Αμάρο.



Στην συνέχεια πήραν από ένα μπαστούνι του γκολφ και μια ματσέτα και άρχισαν να πετσοκόβουν σε κομμάτια τον πατέρα της οικογένειας, πριν τον αποτελειώσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Συνειδητοποιώντας ότι ο 12χρονος μπορεί να τους αναγνωρίσει, αποφάσισαν να τον τακτοποιούσαν με τον πιο ωμό τρόπο. Συγκεκριμένα τον πήραν όπως ήταν δεμένος χειροπόδαρα και τον έπνιξαν σε μια μπανιέρα που είχαν γεμίσει με καυτό νερό.

Πριν αναχωρήσουν φορτωμένοι με κλοπιμαία, αποφάσισαν να «περιποιηθούν» και τον σκύλο της οικογένειας ανοίγοντάς του το στομάχι.



Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι News 24, ο λόγος που οι τρεις άντρες εξάντλησαν τα αποθέματα αγριότητας τους, ήταν ο άσχημος τρόπος που φέρονταν στο προσωπικό της η μητέρα της οικογένειας.

Μετά το άκουσμα της ποινής τους, οι τρεις δράστες επέστρεψαν στα κελιά τους γελώντας, ενθουσιασμένοι από την δημοσιότητα που απολαμβάνουν.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'