Πατέρας Ελπίδιος Μετά τον Ιούνιο θα ζήσουμε πολλά-Ο πάτερ μας έβαλε ψήλους στα αυτιά....Η έρευνα για τα ζόμπι ξεκίνησε!!. Βίντεο


Έχουμε εδώ και καιρό μιλήσει για παράξενα πράγματα ,όπως πχ τα ζόμπι!! Ίσως κάποιοι από εσάς μας έχετε περάσει για τελείως τρελούς ,τελείως γραφικούς!! 

Το θέμα μας δεν είναι να αποδείξουμε το αντίθετο αλλά με κάποιο τρόπο να σας κανουμε να δείτε μια πραγματικότητα που συμβαίνει δίπλα σας αλλά δεν θέλετε να την γνωρίζετε!! 



Δείτε και διαβάστε με πολύ προσοχή αυτό το άρθρο ...ακούστε με μεγάλη προσοχή το βίντεο!! Συνδυάστε όλα τα λινκς με προσοχή και προς θεού πράξτε άμεσα ... ΑΜΕΣΑΑΑΑΑ!!!




Ποιο τρελό μυαλό θα μπορούσε να βάλει σε ένα παιχνίδι που ο στόχος του ήταν να βγάζει με κωδικούς το μέλλον ώστε να ανοιχτή νέα πύλη ,ΖΟΜΠΙ!! Ναι καλά με ακούσατε να ανοίξει νέα πύλη ,γιατί εσείς, εγώ, όλοι δημιουργούμε πάνω και πρώτα από όλα συνειδησιακές πύλες!! 

Πριν την πραγματικότητα που ζούμε όλα μα όλα υπάρχουν στην συνειδησιακη μας πύλη!! Άλλα το θέμα δεν είναι να κάνω ανάλυση για το παιχνίδι και να μπω σε αυτά τα βαθειά που ακόμα δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να τα κάνει άρθρο εδώ , το θέμα είναι ...Τα ΖΟΜΠΙ!! 


Είναι δυνατόν να δεχτώ ότι οι κάρτες ιλλουμινατι έχουν πέσει μέσα σε στρατηγικές και σχέδια είτε τρομοκρατίας είτε καιρικών φαινόμενων ..ναι ακούγετε τρελό άλλα μην ξεχνάτε ότι εγώ πιστεύω οτι όλα είναι τεχνητά προσυμφωνημένα , βλέπε χααρπ,βλέπε δίδυμους πύργους κοκ . Η κάρτα όμως ζόμπι με έκανε και αναρωτιόμουν τι να θέλει να πει ο ποιητής ,τι κωδικό θέλει να περάσει? ..


Τελικά ήταν παραπάνω από φως φανάρι, κανένα κωδικό ..απλά μας έδινε την ημερομηνία-εποχη που θα ξεκινήσουν τα ζόμπι να ζουν ανάμεσα μας!!!!! Τι δεν το πιστεύετε ? Πάμε να ενώσουμε μερικά κομματια...δείτε και ακούστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο





Συνεχίζουμε με λινκσ που έχουμε βάλει στο παρελθόν 






Διαβάστε τα με προσοχή μεγάλη χωρίς την συνηθισμένη επιφάνεια σας και αφήστε επιτελούς το τσερβέλο να άνοιξη σαν αλεξίπτωτο μπας και σας γλυτώσουμε από την σφοδρή πτώση!!!


ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 11 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΥΤΑ

Απίστευτο ! Προετοιμαστείτε ! Μετά το φιάσκο της γρίπης των χοίρων έρχεται η επιδημία των Ζόμπι !


ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 11 ΟΙ"ΤΡΕΛΟΙ" ΕΛΕΓΑΝ ... 

 Θα μπορούσε ένα Εσωτερικό Ζόμπι να ελέγχει τον εγκέφαλό μας;

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 11 ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΟΙΟΙ


Τι να κάνετε, εάν σας επιτεθούν ζόμπι!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑ 


Αυτός είναι ο κανίβαλος που… έφαγε το πρόσωπο του άστεγου!
 
Πάρτε τώρα μια απόφαση για το αν ήμαστε τελικά τρελοί ,αν οχι πάρτε μέτρα γαμώ το φελεκι μου ΤΩΡΑ, δεν θα σταματήσουν αν δεν μας γονατίσουν! Περάστε άμεσα στην αυτάρκεια , κάντε αποθήκευση ,οργανώστε την γειτονιά σας ,συντονίστε σχέδια προστασίας σε κάθε γειτονιά ,προστατεύστε τις ομάδες υψηλού κινδύνου! 

Όποιοι δεν γνωριζουν τι ακριβώς να κανουν μπείτε στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ζητήστε ενημέρωση ...ξεκολλάτε απο το κόμπλεξ του εγωισμού!! ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!

STRANGER



Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'