Απόβαση τουρκικού πεζικού στο Ελληνικό νησί Σάμος

Μέχρι το τέλος Ιούλιου από έγκυρες πηγές μας μαθαίνουμε ότι ο τουρκικός στρατός θα κάνει επίθεση στην Ελλάδα εντος Ιούλιου 2012 . Συγκεκριμένα το πρώτο χτύπημα θα γίνει στο Ελληνικό νησί Σάμος και ως δεύτερο στόχο έχουν το νησί Ρόδος .

Εδώ μιλάμε για ένα ισχυρό πολεμικό χτύπημα στην Ελλάδα, μετά από προβοκάτσια με το χτύπημα του μαχητικού RF4-E από τον στρατό της Σύριας ο επόμενος στόχος θα είναι η Ελλάδα αυτό είναι προπαγάνδα να παραπληροφορήσουν κάποια ΜΜΕ στο διαδίκτυο του στρατηγούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ και να τους παρακινήσουν στην ανάφλεξη του 3 ου παγκόσμιου πόλεμου .
Προσοχή
Σήμα προς Ρωσική Ομοσπονδία
Πρέπει να ανακόψετε αυτή την επιχείρηση εναντίον της Ελλάδος από την Τουρκιά διότι θα καταστραφείτε και εσείς μετά από τις Κινέζικες δυνάμεις, αν χτυπηθεί η Ελλάδα η Ρωσία κινδυνεύει και αυτή οικονομικά να καταστραφεί διακόπτοντας παροχή πετρελαίου και φυσικού αέριου προς ευρωπαϊκές χώρες.
Παρακαλούμε την Ρωσική Ομοσπονδία
Να ενημερώσει με παγκόσμιο πόλεμο πληροφοριών προς πάσα κατεύθυνση σε ανωτέρους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ να μην ξεκινήσουν πόλεμο με την Συρία διότι αυτή θα είναι και η αφορμή μετά να χτυπήσουν την Ελλάδα η Τουρκιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί σαν ντόμινο όλη οι Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέση σε δυσμενή κατάσταση την Ρωσία στο να διακόψει οικονομική βοήθεια σε εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αέριου σε Ευρωπαϊκές χώρες , ώστε να καταστραφεί οικονομικά και αργότερα πολεμικά από εξόντωση του Κινεζικού στρατού.
// Source
Analysts Geostrategic // Dmitry N. Giannopulos
//
Moscow – Russia
http://www.geostrategic.ru/core/?p=337

4 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως είπα όλο κουταμάρες λέτε.Δεν επιβεβαιώνεται τίποτα μεχρι τώρα.Έτσι λέγατε ότι δε θα προλάβουμε να πάμε σε β εκλογες κι όμως έγιναν και βγήκε η ΝΔ.Εντέλει δε συμφέρει την Τουρκία να κάνει πολεμο στη μέση της τουριστικης περιοδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα ο ερευνητής Γιώργος Πάλμος μου είπε σε συζήτησή μας στον Όλυμπο κατα την διάρκεια των Προμηθείων, ότι η εισβολή στό Ιράν και ταυτόχρονα και στη Συρία έχει αποφασιστεί να γίνει τον Μάρτιο του 2013, και σίγουρα μετά τις Αμερικάνικες εκλογές του Νοεμβρίου, καθώς δεν θέλουν να βγάλουν στον Ομπάμα φιλοπολεμικό προφίλ. Τώρα βέβαια τίποτα δεν αποκλείει να γίνουν κάποια γεγονότα που να τους αναγκάσουν να το κάνουν πιό νωρίς όπως πχ αποκλεισμός των στενών του Ορμούζ απο τους Ιρανούς ή κάποια ενέργεια όπως αυτή που λέτε απο την Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΗΛΘΕ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΟΙ Ε. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. deν χαίρεσαι που ο Γιαννόπουλος έκανε λάθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'